Ismét díjazták a Borsodi Sörgyár vállalati kultúráját

A Borsodi Sörgyárat idén ismét elismerésben részesítette a Top Employers Institute. A vállalat 2023 után 2024-ben is megkapta a Legjobb Munkáltató tanúsítványt Magyarországon és anyavállalata, a Molson Coors is ismét kiérdemelte az európai szintű Legjobb Munkáltató elismerést. A két kitüntetés odaítélését széles körű és szigorú, hat HR területet lefedő átvilágítás előzte meg. 

A Borsodi Sörgyár második alkalommal pályázta és kapta meg a Top Employers Institute által odaítélt díjat: a Legjobb Munkáltató minősítést Magyarországon. A Top Employers Institute a munkavállalókkal való kiváló bánásmódot ismeri el világszerte. Segít megismertetni ezeket gyakorlatokat, hogy jobbá tegyék a munka világát. Az elismerési program segítségével a résztvevő szervezetek hitelesített, minősített és elismert munkáltatókká válhatnak.

Az, hogy ismét elnyertük a Legjobb Munkáltató minősítést Magyarországon megerősít minket abban, hogy a Borsodi Sörgyárnál alkalmazott HR gyakorlatok és folyamatok versenyképesek. Ennél talán még fontosabb, hogy a díj odaítélését megelőző átvizsgálási folyamat lehetővé teszi, hogy meggyőződjünk arról, a kezdeményezéseink milyen hatással vannak a munkavállalóinkra. Ezért az elismerés egyfajta iránytű is, ami megmutatja, hogy a helyes irányt követjük-e és a megkezdett út folytatására ösztönöz bennünket” – mondta Zsadányi-Nagy Zsanett, a Borsodi Sörgyár HR igazgatója. (képünkön)

Az elismerések megszerzéséhez a vállalat a Top Employers Institute széleskörű és szigorú átvilágításán ment keresztül, ennek során megvizsgálták azokat a kezdeményezéseket is, amelyekre a több mint 500 főt foglalkoztató Borsodi Sörgyár a legbüszkébb. Ilyen például a rugalmas munkarend azon pozíciók esetében, ahol ez lehetséges, az eredmények és az értékek egyenlő súlyozása az éves értékelések során, olyan munkakörnyezet, ahol mindenkit meghallgatnak, valamint évente több mint 10 000 munkaórányi online és élő képzés.

A Top Employers Institute programja a szervezeteket a HR Best Practices felmérésben való részvétel és annak eredményei alapján minősíti. Ez a felmérés hat HR területet fed le, amelyek 20 altémát tartalmaznak, köztük az emberekre vonatkozó stratégiát, a munkakörnyezetet, a tehetséggondozást, a tanulást, a sokszínűséget és befogadást, a jóllétet.

2024-ben eddig már 122 országban 2300 szervezetet tanúsítottak, amelyek, ahogyan David Pink, a Top Employers Institute vezérigazgatója fogalmazott, mindig is azt mutatták, hogy törődnek munkavállalóik fejlődésével és jóllétével, ezáltal jobbá téve a munka világát. Ezek a Top Employers Institute tanúsítvánnyal rendelkező vállalatok világszerte több mint 12 millió munkavállaló életére gyakorolnak pozitív hatást.

 

Borsodi Sörgyár Kft.

A Borsodi Sörgyár Kft. 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. A sörgyár nevéhez fűződik az első alkoholmentes, az első fémdobozos sör, illetve az első ízesített sör megjelenése a legnagyobb mennyiségben fogyasztott sörök között a hazai piacon. A Borsodi töretlen népszerűségnek örvend, évek óta hazánk egyik legnagyobb mennyiségben értékesített söre.

Még több információért látogasson el a Borsodi Sörgyár honlapjára: www.borsodisorgyar.hu

 

A Molson Coors Company

A Molson Coors Beverage Company a new yorki és a torontói tőzsdéken nyilvánosan bejegyzett vállalat, és működése felöleli a Molson Coors North America és a Molson Coors Europe területeket is. A közép- és kelet-európai régióban a Molson Coors a következő országokban van jelen: Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Csehország, ahol a régió egyik legkedveltebb sörei készülnek: a Staropramen, a Kamenitza, a Bergenbier, az Ožujsko, a Jelen és a Nikšićko Pivo. A vállalat elkötelezett az iparág színvonalának emelésében, valamint abban, hogy pozitív benyomást keltsen a dolgozóiban, a fogyasztókban, a közösségekben és környezetében. Ha többet szeretne megtudni a Molson Coors Beverage Company-ról, látogasson el a www.molsoncoors.com weboldalra.

 

A Top Employers Institute

A Top Employers Institute a munkavállalókkal való kiváló bánásmódot ismeri el világszerte. Segít megismertetni ezeket gyakorlatokat, hogy jobbá tegyék a munka világát. A Top Employers Institute elismerési programjának segítségével a résztvevő szervezetek hitelesített, minősített és elismert munkáltatókká válhatnak. 2024-ben a Top Employers Institute 122 országban 2300 szervezetet tanúsított. Ezek a Top Employers Institute tanúsítvánnyal rendelkező vállalatok világszerte több mint 12 millió munkavállaló életére gyakorolnak pozitív hatást.