Skip to content

Georg Spöttle múltjára kíváncsiak, de falakba ütköztek

Georg Spöttle múltjára kíváncsiak, de falakba ütköztek

Nem tekinti magát közszereplőnek a kormánymédiában is rendszeresen szereplő Georg Spöttle, így a kommunista rezsim titkosszolgálati iratait őrző levéltárban egyelőre nem lehet betekinteni az esetlegesen róla keletkezett dokumentumokba. Egyelőre Bogár László közgazdásszal, és egy oroszpártinak tartott, ismert külpolitikai újságíróval, Stier Gáborral kapcsolatban is falakba ütköztek azok a civilek, akik az érintettek múltjára kíváncsiak. Korábban ugyanígy hárított Nógrádi György, valamint a fideszes sajtó bulvárpápája, Ómolnár Miklós is.https://hvg.hu/itthon/20240119_Georg_Spottle_multjara_kivancsiak_de_falakba_utkoztek



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



10 Comments

  1. Névtelen
    2024.01.20. 08:02

    hárítanak a komcsik

  2. Névtelen
    2024.01.20. 08:34

    Nagy meglepetésre nyílván nem kell számítani, a Fidesz körül a médiában is a társadalom hulladéka gyűlt össze, volt ügynökök, kommunisták , zsarolható pénzéhes szarháziak és ezek leszármazottjai.

  3. Névtelen
    2024.01.20. 08:37

    spöttle súlyos időzavarban van… száz életév nem lenne elég ahhoz amit a múltjáról összehapacsol,még akkor sem ha csak néhány nap próbaidőt töltött volna olyan helyeken ahová szerintem az orrát sem dughatta od

  4. Névtelen
    2024.01.20. 08:47

    pöttle kicsit konfúz a sztorijával, amivel idehaza eteti a népet.
    Hol 30 éves szolgálati múlttal rendelkező bajor rendőr, hol antiterrorista szakértő, hol a német hadsereg tartalékos hadnagya, hol a német hírszerzés volt szakértője, hol kommandós.
    Emlékszem, már 2000 környékén írogatott a belügyi szemlében, meg volt vele cikk a Zsaru magazinban.
    Akkortájt jöttek divatba a külföldi múlttal bíró szakértők, volt francia idegenlégiós mesterlövészes-testőrös emberke, volt a Gorka Sebestyén, aki brit hírszerzőnek adta el magát és a Kaliberben fegyver szakértett, Spöttle kisebb sztorival jött, csak már ő sem tudja mi volt.
    Nézegettük kik ezek, de mindenhol ezek szakértettek. Aztán elkezdték a meséiket, itták idehaza a szavukat, de ha utána mentél, gyorsan kiderült, hogy mese az egész.

  5. Névtelen
    2024.01.20. 08:50

    egy ilyen múlt egyenes meghivo a fideszbe parttagnak….

  6. Névtelen
    2024.01.20. 09:03

    Összezárnak a fideszes komcsiférgek…
    Ezért kellett 27 szer leszavazni az ügynökakták nyilvánosságát.

  7. Névtelen
    2024.01.20. 09:03

    Felkészül Kastély Robert…Szerintem pár év elmegyógyintézeti kezelés neki is kimaradt az önéletrajzból…

  8. Névtelen
    2024.01.20. 20:32

    Magyarul zsarolható a komcsi múltjával kapcsolatban (is) így úgy táncol ahogy a röfi énekel. Van még egy pár ilyen ember a FideSSben.

    1
    2
  9. Névtelen
    2024.01.21. 18:53

    Orbán Viktor saját facebook oldalán köszönte meg Fico látogatását és a sajtótájékoztatón ahogy mondotta Fico szívesen látná Pozsonyba a meghívását és Szlovákia segítségét Magyarország felé, hogy Szlovák határőrök is segítséget adnak a Szerb-magyar határon a déli határ védelméért és, hogy segít elmélyíteni politikai és gazdasági kapcsolataikat és, hogy Cseh kollégájánál kezdeményezi majd a V4 újraéledését. Amikről a sajtótájékoztatón is szó esett szó. „Köszönjük Robert”.

    • Nem vagyok robot
      2024.01.22. 11:12

      És vajon azt is megköszönte Orbán Ficonak, hogy Fico legutóbbi kormányzása idején, 2007. szeptember 20-án a szlovák törvényhozás megerősítette a felvidéki magyarok megalázását és üldözését szolgáló Beneš–dekrétumok sérthetetlenségét?
      Vagy hogy az első Fico-kormány ideje alatt meghozott, a kettős állampolgárságot tiltó szlovák törvénymódosítás a mai napig számos területen jelentős módon korlátozza a felvidéki magyarokat, alkotmányellenesen a szlovák állampolgárságuktól megfosztva azokat, akik például magyar állampolgárságot is kértek?
      Vagy hogy Fico kormányzása idején kivizsgálatlan maradt az a brutális rendőrattak, amelyet 2008. november 1-jén Dunaszerdahelyen egy labdarúgó-mérkőzésen a szlovák rendőrök ok nélkül hajtottak végre a magyar szurkolók ellen?
      Vagy hogy 2006-ban Fico miniszterelnöksége alatt Ismeretlenek azért verték meg Nyitrán Malina Hedvig magyar egyetemista diáklányt, mert magyarul beszélt az utcán? Az elkövetőket a rendőrség nem fogta el, sőt Malina Hedvig ellen 2007 májusában vádat emeltek hamis tanúzás és hamis eskütétel miatt. Ezzel párhuzamosan ugyanakkor kísérlet történt Hedvig elmegyógyintézetbe zárására is, ezért a lány kénytelen volt elhagyni szülőföldjét és Magyarországon letelepedni.
      “Köszönjük Robert”?

      1
      1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük