Toroczkai László válaszolt Bayer Zsoltnak, aki szerint ő egy gazember

 

Legazemberezte a Mi Hazánk elnökét Bayer Zsolt a Hír TV-n, ahol egyúttal reagált Toroczkai László „leleplezésére”, miszerint indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában. Erre reagált most Toroczkai a TikTokon, ahol azt mondta, Bayer durván megtámadta, de tulajdonképpen a leleplezés fényében érthető is, pláne, hogy ő leplezte le a Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat PCR-teszt-vásárlásait is.

Bayer vendégmunkásos kitérőjére azt mondta, hogy hát Bayer nem sorolta fel a bangladesieket, pakisztániakat, afrikaiakat, a kormány által bejelentett jogszabályi korlátozás pedig könnyen kijátszható Toroczkai szerint. Az is probléma szerinte, hogy a multik már eleve úgy terveznek, hogy nem magyar munkaerőt alkalmaznak, hanem vendégmunkásokat alacsonyabb bérért, aminek meg majd az lesz az eredménye szerinte, hogy még több magyar hagyja el az országot.

Arra, hogy Bayer szerint ő még életében nem hozott létre semmit, Toroczkai azt felelte, hogy „kedves András, nagyon gyorsan felejtesz”, ugyanis 2001 és 2006 között Bayer, Bencsik András és Szijjártó is látogatta a hozzáköthető Magyar Sziget fesztivált, majd felsorolt még számos emlékművet.