Donáth Anna: Sötét időket idéz, ahogy Toroczkai indiai vendégmunkásokat szállító buszt üldöz
VARGA JENNIFER / 24.HU

Sötét időket idéz, ahogy a Mi Hazánk elnöke, egy politikai párt első embere indiai vendégmunkásokat szállító buszt üldöz. Dehumanizál, kriminalizál és tisztességesen dolgozó, adózó emberek ellen uszít

– írja Dontáh Anna Facebook oldalán. Pénteken a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Toroczkai László a Mi Hazánk elnöke egy vendégmunkásokkal teli buszt követett. Toroczkai szerint az indiai vendégmunkások a Bayer Zsolt nevéhez köthető Nagy-Magyarország Parkban szállásoltak el.

A Momentum elnöke arról is ír, hogy

amikor Rogán Antal leteszi a lantot, a Mi Hazánk emeli fel. Ez a munkamegosztás. A vendégmunkásokra épülő új fideszes gazdasági modell zsákutca. Ezt pontosan tudjuk. De egy újabb társadalmi csoport elleni rasszista gyűlöletkeltés nem megoldás Magyarország gazdasági problémáira. A valódi felelős a magyar állampárt, amelyik jó pénzért árusítja ki saját országa munkahelyeit és természeti kincseit. Persze könnyebb a gyenge és védtelen munkásokat támadni, mint a valódi felelősökkel szembenézni. De aki ilyet tesz, az morálisan nem sokban különbözik a gyűlöletkeltésből politikát építő Fidesztől.