Megkezdődnek Miskolcon is kigolyózások, letartoztatások. a média-kulákok internálása, az egyházi iskolákban elvégzik padlásseprés közben az óvszerek begyűjtését. A hónap
Nyugi van! ne legyél már ilyen sótlan, víziótlan Még egy párat alszol és megoldódik dolog.
Az első lépés megtételét fogod érzékelni. 2024 derekán,
a Tulipán Tömbben , Veres Pál győzelmének bejelentésekor, A koordinátor, a holding vezérrel, Szilágyival, Mokraival összeölelkezve veszettül hangosan fogja énekelni, hogy; ” a bedegvölgyi csertölgy erdő aljában, oda van a kicsi tanodám csinálva..,” Aztán peregnek majd a dolgok, jön a Gyöngyösi-Dobrev kormány, Donáthékkal koalícióban , lengyel Tusk mintára megkezdődnek Miskolcon is kigolyózások, letartoztatások.
a média-kulákok internálása, az egyházi iskolákban elvégzik padlásseprés közben az óvszerek begyűjtését.
A második lépésben, Dobrev megismétli szavait. “Orbán rendszerét professzionális kormányzással lebontjuk, a Fidesz nevű bűnszervezet csápjait pedig levágjuk..a következő miniszterelnököt két anyagból kell, hogy gyúrják. Kőből és bársonyból. Kőből, ha Fidesz ellen kell harcolni, de bársonyból, ha a kormányülésen van.” Klárának erre a mondatára még a pályaszerkezet és az aluljáró födémje közötti, közel 50 éves vízzáró szigetelés is felveszi az öngyógyuló alakját, a beázások megszűnnek. Az összes beázás átmegy Gátihoz, az Európa -térre. Ott lesz a gyülekező. A Bazin gyerek már rendeli hozzá a fáklyákat.