Pataky Attila szerint örök életű fénylények vagyunk

Pataky Attila 50 éve az EDDA Művek frontembere, ennek apropóján a Story magazin szólaltatta meg az énekest. A 72 éves énekes azt mondja, a magány jellemző a sztárokra, ő azonban egész életét kapcsolatban, házasságban töltötte.

Éppúgy esek-kelek az életben, mint bárki más. Hol megtalálom a boldogságot, hol nehezebb megőriznem, de sosem felejtek el hálát adni, hisz’ számomra a siker maga az utazás, nem pedig a cél. Az első házasságom 22 évig tartott, a második 18-ig, Orsikával pedig 15 éve mutatunk tükröt egymásnak.

Arról, hogy meddig fog zenélni, így beszélt:

Ötven éve az EDDA szolgálatában élek. Ráadásul azzal is tisztában vagyok, hogy ez meddig fog tartani, hisz’ szinte napra pontosan tudom, hogy meddig van dolgom az életben. De ez egyáltalán nem zavar. Azért kaptam meg ezt a tudást, mert elbírok vele. A biológiai ruhánknál sokkal fontosabb az, hogy örök életű fénylények vagyunk, mert ahogy Deepak Chopra mondta, semmi valódit nem fenyegethet veszély, mert semmi valódi nem létezik. Ebben rejlik Isten békéje. Minden forma elenyészik egyszer, ha ezt megértetted, legyőzted a világot. Átjutottál a túlpartra.

STORY