Eladó a Bay kastély Hejőbábán gombokért

A teljesen felújított és gyönyörűen berendezett kastélyt 300 millió forintért kínálják. A 350 nm-es kastély egy 3,927 nm-es körbekerített, folyamatosan karbantartott, parkosított, öntöző rendszerrel ellátott telken található

A felújítás során a mennyezetet eredeti formára állították vissza, és a címert is felújították. A lépcső és a lépcsőkorlát antik darab a hirdetés szövege szerint. A konyha is klasszikus pompában ragyog az extrák között pedig említhetjük a két boros pincét, a szaunát és a grillházat.

Az épület teljes egészében kő és tégla építésű az emelet viszont csak téglából épült. Az ingatlan melegéről egy gázkazán gondoskodik és 3 termosztát rendszer került kiépítésre. A Víz és villamos hálózatot teljesen újratervezték. A falak 70 cm vastagak falak, emellett 5 cm szigeteléssel is rendelkeznek, valamint a padlástér kőzetgyapottal szigetelt.

Minden beltéri ajtó asztalossal készítettek. A Küszöbök és a párkányok belga márványból készültek. A kastély két külön bejárattal rendelkezik és két külön bejáraton át hajthatunk be gépjárművel a területre. Régi Gróf címer márványból felújítva. A tető fedése kerámia cserép. A Nappali és konyha melegét padlófűtés illetve egy gyönyörű márvány kandalló biztosítja.

A konyhabútor rendelésre készült, a pult pedig belga márványból. A mennyezet eredeti formára visszaállított állapotban van a Gróf időből. Biztonságról az ingatlan egész területén kamera és riasztó rendszer gondoskodik.

 

Emellett az ingatlan területén található még: Fedett medence; Grill ház 50 nm-es; Két borospince; Két fúrt kút; Dupla garázs melynek a tetőtere beépíthető, ezen kívül szauna is található az ingatlan területén.

A kastélyról további képeket ide kattintva láthat.