Skip to content

Ifju Harrach házhoz ment a pofonért

Ifju Harrach házhoz ment a pofonért

Harrach Tamás Facebookon sajnálkozott, hogy nem tud venni az isteni Ruszwurm-bejgliból, mert a polgármester bezáratta a cukrászdát, mire a polgármester szólt neki, hogy nyitva van

Mert a végrehajtó elhalasztotta a kiürítést.

„Vittem volna a családnak az isteni Ruszwurm beigliből. Csak hát valaki bezáratta a cukrászdát, valami elmaradt védelmi pénzek miatt, polgarnester asszony! Júniusban el fogjak önt zavarni, meglátja!”

– írta Harrach Tamás XIII. kerületi kormánypárti önkormányzati képviselő, Harrach Péter KDNP-s politikus fia kommentben az I. kerületi (itt van a Ruszwurm) ellenzéki polgármester, V. Naszályi Márta egyik posztja alá. A „bezáratással” és a „védelmi pénzekkel” erre az ügyre célzott (itt talál róla előfizetéshez nem kötött írásokat)

Mire V. Naszályi Márta budavári polgármester válaszkommentben szólt neki, hogy

„Kedves Harrach Tamás! Maradjunk a tényeknél: ha Ön valóban vinni akart volna bejglit a Ruszwurmból, simán megtehette volna, mivel nyitva van. A végrehajtó ugyanis elhalasztotta a kiürítést – éppen a karácsonyi időszak előtt döntött úgy a végrehajtói kamara, hogy átadja másik végrehajtónak az ügyet, aki még nem tűzte ki a végrehajtás időpontját.”

 

Telex azt írja, felhívták a cukrászdát, és valóban nyitva vannak vasárnap, és valóban lehet venni bejglit náluk.

 

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2023.12.18. 07:12

    Na helló röfik!

  2. Névtelen
    2023.12.18. 07:13

    A sertésfej kötelező tartozék, ebben is követik a főnit.

  3. Névtelen
    2023.12.18. 07:49

    Ilyen az, amikor a megfelelni vágyás az ostobasággal szexel, és ez lesz a torzszülött utód. Talán bölcsebb lett volna kimenni kávézni hülyeségek írása helyett.

  4. Névtelen
    2023.12.18. 08:00

    A barom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük