Több mint tízmilliót nyert a Szerencsekerékben a miskolci játékos

Orosz Sándor azt is elmondta a boon.hu-nak, hogy nagyon élvezte a műsort és sok tapasztalattal is gazdagodott.

„Rengeteg izgatottság volt bennem, hiszen mikor láttam, hogy kiforgattam épp 100 ezer forintot és három mássalhangzó is rendben volt és elkezdtek egyre nagyobb összegek megjelenni előttem, egyre inkább magával vitt a játék hangulata” – hangsúlyozta.

Forrás: TV2/Szerencsekerék

Rámutatott: az utolsó forduló vége fele kicsit kezdte elengedni azt, hogy nyer, ugyanis milliókkal le volt maradva, viszont több csere és duplázást követően fordult a kocka.

Már a végjátékban álltam közel 10 millió forinttal, amit még egy kisebb összeggel megtoldva nyertem meg a 10.250.000 forintot

– tette hozzá.

Lakásra fordítja az összeget

A pénz mellett három tárgynyereményt is haza hozhatott Orosz Sándor, és azt is megosztotta, hogy azóta is tartja a másik játékos társával, Rolanddal a kapcsolatot.

„Ezzel egy hatalmas lépést tettem az egyik álmom felé, hogy ne albérletbe kelljen költöznöm, hanem a saját lakásomat meg tudjam vásárolni. Leírhatatlan élmény és köszönöm a sorsnak is, hogy végül jelentkeztem a játékba. Emellett persze nem tettem le róla, hogy egy másik műsorban később is feltűnjek” – zárta.