Skip to content

 Előkerült a miskolci kórházból megszökött tízéves kisfiú

 Előkerült a miskolci kórházból megszökött tízéves kisfiú

A gyereket kutyákkal is keresték, szerdán hazament a szüleihez.

 

Mint beszámoltunk róla, a gyerek a déli órákban hagyta el engedély nélkül kórházat, és eltűnésekor csak egy pólót és egy papucsot viselt. A fiú szerda délután hazament a szüleihez, és nem ez volt az első alkalom, hogy elszökött.

A kisfiú keresésébe kedden este beszállt a Neptun Mentőcsapat Kutyás Egysége is, akik háromfős csapattal, három mentőkutyával és két gépjárművel siettek a helyszínre és besegített a a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete is.

A mentőcsapat először a sportcsarnok környékét vizsgálta át drónnal, majd a szagmintát követve indultak a kisfiú keresésére, akinek több órás előnye volt az őt keresőkhöz képest. A gyerek nyomait a Tudomány és Technika házáig sikeresen tudta a kutya követni, ezután a rendőrség a további beérkező információk alapján a keresést más irányba rendelte el, ahova már nem tudtak kutyát indítani.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük