Skip to content

A Ceausescu-diktatúrában látott utoljára ilyet – ezt mondta a Katona József Színház botrányáról a miskolci igazgató

A Ceausescu-diktatúrában látott utoljára ilyet – ezt mondta a Katona József Színház botrányáról a miskolci igazgató

Utoljára a nyolcvanas évek elején Marosvásárhelyen, a Ceausescu-diktatúrában hallott hasonlót Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, mint a Katona József Színház botránya, ahol a Gyurcsány-párt tagjai olcsóbban vehetnek jegyet, mint mások.

Fotó: Archív

A Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját, Béres Attilát a Katona József Színház botrányáról kérdezte a Magyar Nemzet.  Az igazgató azt mondta:

ha és amennyiben ez igaz, akkor végtelenül felháborító.Ismerve a Katona József Színház művészeti színvonalát, elkötelezettségét a szakmaiság mellett, remélem, hogy ez az információ nem igaz. De ha igaz, akkor bicskanyitogató

– mondta Béres Attila,

Nicolae Ceausescu idejére, vagyis az egyik legsötétebb kommunista diktatúra korszakára utalva azt is mondta Béres Attila:

UTOLJÁRA ILYET A NYOLCVANAS ÉVEK ELEJÉN, MAROSVÁSÁRHELYEN HALLOTT, AMIKOR TUDOMÁSÁRA JUTOTT, HOGY A PÁRTTAGOK INGYEN MEHETTEK SZÍNHÁZBA.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. városházi mesevilág
    2023.11.28. 20:28

    ótvar prolihergelő komcsi ez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük