Ki buzi? Márki-Zay bocsánatot kért, ha bárkit, akár Orbán Gáspárt megsértette volna

Márki-Zay bocsánatot kért, ha bárkit, akár Orbán Gáspárt megsértette volna keddi, Parlament előtti tájékoztatójával, célja nem az volt, hogy bárkit hátrányosan megkülönböztessen, hanem az, hogy felfedje, mennyire álságos a Fidesz gyűlöletkampánya.

fotó: archív

 

 

Felesége és gyerekei társaságában rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Márki-Zay Péter Budapesten. Az eseményen Hódmezővásárhely polgármestere és a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője arról beszélt, hogy miután rajta nem talált fogást a Fidesz, a feleségét pécézték ki – írja a Telex.

A tájékoztatón kifejtettem az újonnan előkerülő „rágalmaknak” politikai oka van, méghozzá az, hogy „én Orbán Viktor családjáról, Orbán Viktor fiáról is azt nyilatkoztam, hogy amennyiben meleg, akkor én mint édesapa, soha nem tagadnám meg őt” – mondta.

Hozzátette, a Fidesz saját hatalma érdekében használa fel a gyűlöletkampányokat, tekintet nélkül saját családjukra, párttársaikra. Mindezen kijelentéseiért éles kritikát kapott ellenzéki oldalról is, hogy nem kellene közszemlére tenni azokat közvetlenül érintettek.

Márki-Zay Péter a Klubrádióban elnézést kért, ha bárkit, megsértett, célja véletlenül sem az volt, hogy bárkit, akár Orbán Gáspárt bármilyen szempont alapján hátrányosan megkülönböztesse. Ellenben az igenis célja, hogy a kormány „rágalmaival” szemben minden, köztük a fideszes homoszexuálisok mellett is kiálljanak az összellenzéki pártok. Hangsúlyozta, a pedofília nem azonos ezzel, mellyel szemben szigorúan kell fellépni.

Szerinte Orbán Viktor választási stratégiája az, hogy a melegek lettek az új migránsok, az ellenük szóló gyűlöletkampányra építette fel. És mivel sajnálatos módon az emberek hosszú távon képesek gyűlölködni, ez a stratégia kitarthat 2022-ig.

Megjegyezte Soros György soha egyetlen migránst nem hozott Magyarországra szemben a kormánnyal, akik nem ritkán komoly kockázatot jelentő bevándorlókat telepítettek be.https://www.klubradio.hu/adasok/marki-zay-szerint-orban-valasztasi-strategiaja-a-melegek-az-uj-migransok-120130