Skip to content

(Emvéká) Miskolci pilóták megkerülik a földet. (Egyelőre még színes bőrű sofőrök nélkül)

(Emvéká) Miskolci pilóták megkerülik a földet. (Egyelőre még színes bőrű sofőrök nélkül)

Korábban írtuk




Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



9 Comments

  1. Névtelen

    2023.09.28. 12:26

    Jók lesznek, már csak ez hiányzik . . .

    • Névtelen

      2023.09.28. 21:02

      Nyugi van ! Majd tanárkodik a PDSZ volt elnöke. Mindenki jól jár.

      • Névtelen

        2023.10.05. 15:40

        “A Főpolgármesteri Hivatal szerint a BKK-s és BKV-s vezetők “a budapesti közösségi közlekedés minőségét a COVID, az energiakrízis és a száguldó infláció ellenére is fenntartották, sőt javították”. Összesen 65 millió forintról van szó.
        Karácsony Gergely főpolgármester saját hatáskörében eljárva három BKK-s, illetve hat BKV-s vezető részére sokmilliós prémium kifizetését engedélyezte idén nyáron.

        A lap úgy tudja, Walter Katalin, a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója 9,96 millió, Szarka Zsolt, a cég operatív vezérigazgató-helyettese 8,8 millió, Diószegi Ágnes, a társaság ügyfélkapcsolati és értékesítési vezérigazgató-helyettese szintén 8,8 millió forint prémiumot kaphatott.

        Emellett Bolla Tibor, a BKV Budapesti Közlekedési Zrt. vezérigazgatója 9,6 millió, Bátora László, a vállalat gazdasági vezérigazgató-helyettese 8,64 millió, Szedlmajer László, a cég autóbusz és trolibusz üzemeltetési vezérigazgató-helyettese 5,6 millió, Takács Péter, a társaság vasúti üzemeltetési vezérigazgató-helyettese pedig 8,6 millió forintot kapott.

        A BKV Panoráma Kft., illetve a BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft. ügyvezetői szintén kaptak prémiumot, Kálmán Zsolt 2,76, Herczeg József kétmillió forintot.”

        • Névtelen

          2023.10.05. 16:18

          És?

  2. Névtelen

    2023.09.28. 14:50

    Isten ments, nem lenne könnyű kerülgetni őket, ha a rossz oldalon közlekednek Miskolcon is.

    • Névtelen

      2023.09.28. 15:15

      kedvenc szabadidős tevékenységük a mai hírek szerint a csoportos nemi erőszak

  3. Névtelen

    2023.09.29. 07:40

    Szerintem ezek az emberek egy magasabb kulturális, morális nívót hozhatnak Miskolcra, mint ami itt terjeng. Elég, ha a kommentmezőre nézek.

    • Névtelen

      2023.10.05. 14:58

      Ott telepedett le az eltévedt zsidó törzs?

  4. Névtelen

    2023.09.29. 07:49

    az orbán pereputty őshazájából

– Mindezt harminc járművezető teszi évek, évtizedek óta balesetmentesen. A balesetmentes közlekedésért járó elismerés hétévenként kapható, egy ilyen ciklus alatt átlagosan kétszázötvenezer kilométert teljesít egy járművezető. Tehát a harmincöt év járművezetői tapasztalattal rendelkező kollégánk már 1.250.000 kilométer levezetésén van túl – mindezt balesetmentesen – húzta alá a miskolci közlekedési cég első embere.

Demeter Péter hangsúlyozta azt is, az MVK számára nagyon fontos a munkatársai megbecsülése, ezért is fektetnek nagy hangsúlyt hagyományos ünnepségeikre, ahol valamilyen módon mindig elismerik a vállalatnál dolgozókat. Hozzátette, ennek része az a plusz egy havi bér, ami az önkormányzat és intézményei, valamint a holding tagvállalatok minden munkavállalója megkap, az közlekedési cég azonban ezt megfejeli két aprósággal: minden munkatárs egy tízezer forintos ajándékcsomagot kap, az MVK-s gyerekeknek pedig a vállalat Mikulásától érkezik majd meglepetés.

A vezérigazgató végül elmondta még, annak érdekében, hogy segítsék a balesetmentes közlekedést, az MVK szorosan együttműködik a Miskolc Városi Rendőrkapitánysággal, a járművezetői oktatás keretében kiemelten foglalkozik a baleset-megelőzéssel, a preventív vezetéssel, valamint a kockázatok csökkentésével.

Ónodi Barnabás átveszi elismerését. Fotó: MVK Zrt./Juhász Balázs

A csütörtöki ünnepségen azok a villamos- és buszvezetők kaptak elismerést, akik 7, 14, 21, 28 és 35 éve balesetmentesen közlekednek. Ónodi Barnabás egyike volt az elismert dolgozónak, ő harmincöt éve vezet villamost Miskolcon, méghozzá balesetmentesen. Mint mondja, eredményességének három apró titka van: „oda kell figyelni, kipihenten kell munkába érkezni és nem szabad hazavinni a munkahelyi problémákat”. Elmondása szerint vezetni még most is ugyanúgy szeret, mint 1987. január 7-én, amikor az első szerelvényét vezette, és ma is mosolyra deríti, ha például a gyerekek integetnek a villamosnak.

– Az elismerésnek nagyon örülök, úgy számolom, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy ezt az oklevelet megkaphatom, mivel néhány év múlva nyugdíjba megyek, a balesetmentesen levezetett negyvenkettedik évet tehát már valószínűleg nem az MVK-nál fogom tölteni – mondta el Ónodi Barnabás, aki elárulta azt is: annak azonban örül, hogy a negyvenéves törzsgárda elismerést még néhány év múlva megkaphatja, ekkor ugyanis még aktív állományban lesz a közlekedési cégnél.

A díjazottak

7 éve balesetmentesen vezet
Kertész Roland
Matesz Zsolt
Firtkó László
Pusztai Zoltán
Molnár István
Schramkó Béla

14 éve balesetmentesen vezet
Benkó István
Halmi József
Bűdi Balázs
Papp László
Krokos József
Gonda Norbert
Galambos Gyöngyi
Doszpoly István

21 éve balesetmentesen vezet
Honos Attila
Körtvélyesi Zsolt
Dobosi János
Vass Gyula
Csató László
Csóri Péter
André Roland
Orosz Ferenc
Szabó Viktor

28 éve balesetmentesen vezet
Horváth Bertalan
Fülöp József
Porcs Rezső
Kovács János
Köpeczi Csaba

35 éve balesetmentesen vezet
Ónodi Barnabás
Virág László Csaba



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük