Nagy az ellenszenv Orbán Viktor irányába, hogy képesek emiatt inkább a magyar csapat ellen szurkolni

Elég megnézni néhány baloldali portál kommentszekcióját, sok olyan ember van, aki képes hosszasan leírni, hogy nem tud örülni.

SZOBOSZLAI Dominik
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„A sikertől jobb az emberek hangulata, a győzelemtől jobb egy ország közérzete. És ez lehet bármilyen siker vagy győzelem. Nyilván az öröm aktualitása a magyar labdarúgó válogatott hősies kijutása a jövő évi Eb-re. Veretlenül, ennyire simán, csoport elsőként hosszú évtizedek óta nem jött ez össze. Most viszont igen, ami hatalmas dolog.

Annyira nagy siker, hogy az egész országnak egy emberként kellene ünnepelnie, büszkének lennie. Nem ez a helyzet.

Elég megnézni néhány baloldali portál kommentszekcióját, sok olyan ember van, aki képes hosszasan leírni, hogy nem tud örülni.

Szomorúan olvasom ezeket a véleményeket, ugyanis azt gondolom, hogy a magyar sikerekhez fűződő büszkeségnek nemzeti minimumnak kellene lennie. Sajnálom, hogy a baloldali politikusoknak és közéleti szereplőknek sikerült elérniük, hogy sok ember így érezzen. Borzasztó látni, hogy ellenzéki politikusokban annyira nagy az ellenszenv Orbán Viktor irányába, hogy képesek emiatt inkább a magyar csapat ellen szurkolni.

Bízom benne, hogy egyre többen jönnek rá, hogy ez a fajta baloldali gyűlöletkeltés zsákutca és a jövőben inkább együtt tudunk majd ünnepelni a magyar sikereknek.

Jobb lenne mindenkinek.”