Kazincbarcikáról kaptuk a nemes feladatot. Ezek mennek
‼️Még sosem volt ilyen jó — CSU(ha)JA, így készült a Susztermatt‼️
😲🫣 Sokkot kaptunk! Pedig számos kisfilmen, filmes magazinon és riporton vagyunk túl, de szó szerint idézhetjük friss filmes partnerünket megunhatatlanul ikonikus veterán szerepéből: sose volt ilyen jó… mint vele, Csuja Imrével forgatni.
🌟 Kazincbarcikáról kaptuk a nemes feladatot, hogy a tavaly súlyosan elmaradt karácsonyi díszkivilágítás után a fények visszatéréséről forgassuk egy ehhez méltón vidám hangulatú adventi kisfilmet, méghozzá rendhagyóan. Az utóbbi nem, hogy nem áll tőlünk távol, a rendhagyás mi magunk vagyunk.
🎅🏻🎄 A háttér: abban a pillanatban, amikor a forgatókönyv megszületett a fejünkben, azonnal biztosak lettünk benne, hogy igazán ütős, Csuja Imrével a főszerepben lenne. Nemcsak az volt pozitív fejlemény, hogy azonnal igent mondott, de az is, hogy a profizmusával milyen sokat hozzátett proaktívan is az eredeti elképzeléshez, így egy kiegészült produktum és produkció lett az eredmény.
🎁 A csapatunknak a vele való munka felért egy karácsonyi ajándékkal. Annyira energizált bennünket, hogy az még vágás közben is generálta az új ötleteket. Legközelebb december 10-én forgatunk Csuja Imrével. Talán this is the beginning of a beautiful barátság…
A filmet itt tudjátok megnézni… 👇👇👇