Bánrévéről Juhász Cintia próbálja ki magát

Bánrévéről Juhász Cintia próbálja ki magát a World Top Model Hungary versenyén

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből , Bánréve községéből jelentkezett Juhász Cintia a World Top Model Hungary 2023-as döntőjébe

Juhász Cintia is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

A nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer.
Juhász Cintia tavaly a Miss Hungary döntősei között is sikeresen részt vett, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között, ahol a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik meg a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi lesz, ezt követően Paloma fürdőruhában folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak végig  a jelentkezők a kifutón. November 24-én az Aquaworld dísztermében az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.
Rövid bemutatkozás:

Voltam már szépségversenyen a Miss Hungary szépségversenyen különdíjas lettem, a Szentmiklós Szépe versenyen pedig királynő lettem, vonz a divat világa, a fotózások és a tapasztalataim bővítése.