Skip to content

Meglepő vendéggel indult el Gyurcsány podcastje

Meglepő vendéggel indult el Gyurcsány podcastje

Meglepő vendéggel indult el Gyurcsány podcastje

 

Fotó: eszakhirnok.com archív

Reményik Kálmán korábban a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő vezetőjeként dolgozott.

Új szerepben próbálja ki magát Gyurcsány Ferenc, ezúttal interjúkat készít az általan indított Hát Így című podcastban. Gyurcsány első vendége Reményik Kálmán, a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő volt vezetője, aki kirúgása után sajtkészítőnek állt.

„Tudtam, hogy mindenkit ki fognak rúgni a kormányváltás után, és igyekeznek megzsarolni. A járandóságom harmadát ígérték, amit azért nem fogadtam el, mert azzal elismertem volna, hogy vaj van a fejemen” – mondta Reményik korábban a HVG-nek adott interjújában menesztéséről.

Az egykori topmenedzser ezt követően kockás papíron vezette az ötleteit, abban azonban biztos volt, hogy bármibe is kezd, azt Vászolyon fogja csinálni. Azért Vászolyra esett a választás, mert van ott egy háza és azt vette észre, hogy ott pillanatok alatt fel tud töltődni. „Egyszer csak bevillant, hogy készítsünk sajtot. Eladtam a gyönyörű füredi lakásunkat, a képeket is a falról, és vettem egy lepattant ipari területet Vászolyon.”

A hvg.hu Fülke című közéleti podcast adásait itt hallgathatja meg.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük