Skip to content

Csicskáztatja a Fidesz Veres Palit?

Csicskáztatja a Fidesz Veres Palit?

Továbbra sem tudni, hogy miért védi a polgi a Fideszes Buda Zsuzsannát, ezzel nehéz helyzetbe hozva  a Mancsos Lehót.

Közben. A helyi DK leveri a magas labdát

Korábban írtuk.

 

A fidesz csicskázatja Verest? Napi Soós leszólt volna Buda Zsuzsa érdekébe?

A fidesz csicskázatja Verest? Napi Soós leszólt volna Buda Zsuzsa érdekébe?

Szoci forrásaink szerint zárt ülésen tárgyalták volna a

Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport Közalapítvány ( Őket hagyta el Lehoczky) átalakítását.  A várost vezető koalíció megállapodott a változtatásról,  de a megállapodás ellenére Veres nem szavazta meg. Persze a Fideszesek sem, igy bukott a történet.

Információink szerint a mostanában a Veressel sülve-főve együtt lévő Lehoczky lobbizott a számra kedvező döntés érdekében, de az ígéret ellenére Veres cserbe hagyta. Mivel az közalapítvány vezetése régi fideszesekből  áll, igy mindenki arra gyanakszik Palinak leszóltak.

Küldjük felhasználásukra a Demokratikus Koalíció miskolci szervezetének álláspontját. Köszönjük, hogy olvasóikat, nézőiket tájékoztatják.

Veres Pál valljon színt!

Veres Pál 2019-ben azt ígérte, hogy Miskolc nem lesz a „titkok városa”. Ezzel az állítással némileg ellenkezik, hogy a legutóbbi, október 26-ai Közgyűlésen a Spider Mentőcsapat előterjesztését zárt ülésen kellett tárgyalni, ahol olyan dolog történt, ami emberemlékezet óta nem, és az eredménye az lett, hogy az előterjesztést nem szavazta meg a Közgyűlés. Lehóczki László és a spideresek munkája továbbra is akadályoztatva van. Szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy idén tavasszal Lehóczki László és a Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesület, illetve az önkormányzat által alapított Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoportért Közalapítvány között annyira megromlott a viszony, hogy Lehóczki László elől elzárták a kiképzőpályát és az anyagi forrásokat is. Így azóta a mentési munkálatok felmerülő költségeit önerőből kénytelen fedezni. A múlt hét csütörtöki közgyűlési előterjesztés a közalapítvánnyal kapcsolatos problémákat lett volna hivatott rendezni. Ez az, ami nem történt meg.
 A közösségi médiában elkezdett terjedni a hír, miszerint Veres Pál – aki nem mellesleg előterjesztője, tehát ötletgazdája is volt az anyagnak – nem szavazta meg, így miatta elbukott az előterjesztés.
Tekintve, hogy zárt ülésről volt szó, a képviselők az ott elhangzottakat, a szavazás kimenetelét nem hozhatják nyilvánosságra. Éppen ezért felszólítjuk Veres Pált, hogy tisztázza magát, valljon színt. Ki szavazott együtt a Fidesszel? Ki árulta el saját frakcióját? A képviselőink tudják a választ, ám tartozik annyival a miskolciaknak is, hogy ők is tudják, ki csapta arcon Miskolc nemrég kitüntetett díszpolgárát.
Amennyiben pedig beigazolódnak a közösségi médiában terjedő hírek, fel kell tennünk a kérdést: Polgármester úr! Elromlott az iránytűje? Vagy netán eddig is a Fidesz felé mutatott?

Demokratikus Koalíció Miskolc

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2023.11.01. 06:28

    Veres a saját egyéni érdekét védi

    5
    1
  2. Névtelen
    2023.11.01. 07:11

    A dknak még ahhoz sincs töke hogy nyilvánosságra hozza a szavazást…Miért nem álltok bele tökös gyerekek levelezés helyett?

    2
    1
  3. Névtelen
    2023.11.01. 07:39

    Miskolc az elso… verespali utan. Hiteltelen.

  4. Névtelen
    2023.11.01. 07:39

    Miskolc az elso… verespali utan. Kilog a lolab.

  5. Névtelen
    2023.11.01. 08:17

    Lehoczki a saját egyéni érdekét nézi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük