Veres Pál nem bontja ki az igazság minden részletét LEHOCZKI LÁSZLÓ ügyében
A polgármester személyesen segíti a Spider Mentőcsoport alapítóját, hogy ismét méltóképpen végezhesse a munkáját, a politikusoktól, pártoktól pedig önmérsékletet vár.

Nem hagyom, nem hagyhatom, hogy Lehoczki László politikai csatározások áldozata legyen – írja kedd délután Facebook-posztjában Veres Pál, Miskolc polgármestere
– Nem hagytam és nem hagyhattam ezt múlt héten sem. Ma sem tennék másképp, mert feladatomnak érzem, hogy Lacit megvédjem a politikai támadásoktól. Laci megértette – tette hozzá.

A városvezető azt mondta, kedden egyeztettek, és megállapodtak, hogy Veres Pál személyesen segíti őt, hogy eddigi páratlan teljesítményéhez és az őt övező megérdemelt köztisztelethez méltón végezhesse munkáját. „A pártoktól, a politikusoktól pedig önmérsékletet várok. Laci nem lehet önös politikai érdekek áldozata. Ő a város díszpolgára, és bátran mondhatom: Miskolc és minden miskolci hőse!” -tette hozzá.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Lehoczki László május végén jelentette be, hogy lányával együtt kilépett abból az egyesületből, aminek a célja a Spider Mentőcsoport anyagi támogatásának megszervezése volt. Mint mondta, tette ezt azért, mert elzárták előle a mentéshez és a kiképzéshez nélkülözhetetlen eszközöket is.