Skip to content

Uniós forrásokból épült jurtákban szállásolják el Berettyóújfaluban az ázsiai vendégmunkásokat

A dolog a fideszes polgármesternek, Muraközi Istvánnak sem tetszik, de nem sikerült megegyezésre jutni a munkásokat betelepítő vállalkozóval.

A Debrecenben épülő BMW-gyár építésén dolgozó munkások egy részét Berettyóújfaluban szállásolják el. Az ázsiai vendégmunkások város fideszes polgármesterének is szemet szúrtak, Muraközi István a közösségi oldalán azt írta, hogy a nagyszámú vendégmunkás jogosan keltett felháborodást a városban. Az őket odatelepítő uniós pályázatokon nyertes cég azonban érdemben nem reagált a kritikákra.

Muraközi a múlt héten önkormányzati határozatot fogadtatott el a szállások kiadásának korlátozásáról és az ázsiaiak elhelyezéséről a városban. A fideszes politikus elfogadhatatlannak tartja, hogy úgy érkezett 150 vendégmunkás Berettyóújfaluba, hogy arra senkitől sem kértek engedélyt – írja a 24.hu.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.31. 22:26

    A miskolci nagypán utcai Pszichografológiai pöcegödör megváltási tervével Weöreséknek, egész Ázsiát és a cigányságot vonultatja születésem óta, véráldozással és nemi gyalázással, nyomorban, hogy emberré váljanak Baratta Ágnes főszereplő helyetti áldozásban, minden Ágnesével és elméletével a Szörnyeteg koporsója mellett az Uniós központnak, miskolci elmeosztály berendezésében, Ízisz-Jézus áldozással, 88 éves hosszabbításban, minden tökéletes lemészárlásával, értelmiség legyőzéssel, mindenki megölésével és meggyalázásával, patológikus csapásaikkal, amerikai berendezésével a globális világtestvériség központjuknak, szivárvány színében Jézusnak. Betegségeiket hajtják végre a miskolci elmeosztállyal, sántaságuk kezdetével megállás nélkül azzal, hogy ők nem értik, miért betegek, mint emberiség ellenes csapások, rock az óra körül kezdetével.

  2. Névtelen
    2023.11.02. 16:12

    Uniós forrásból épült szállodákba nem lehet őket elszállásolni, azokban az ügyeskedő fideszes politikusok laknak…

    • Névtelen
      2023.11.02. 17:36

      a 60 000 milliárd Ft éves Bruttó Nemzeti Termék, hány %-a az évi 1200 milliárd Ft EU-s pénz, ami nem jön.

      Majd megkapjuk Keletről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük