Napi Gáti. Pizzás maradjon a kemencénél. Bízom benne, többet nem próbálkozik a 10. vk. képviseletével

Szopkó Tibor

Miskolc, 10. vk. képviselője

 

Tisztelt Szopkó Úr!

 

A Városgazda gépkocsija 2022. (nem elírás!) szeptember 20-án kiütött egy villanyoszlopot az Európa téren. Nyilvánvaló, hogy a kárt az elkövető kötelező biztosítása fedezte.

Ezért aztán rendkívül szánalmas, hogy egy éven át képtelenek voltak az oszlopot helyreállítani.

De nincs olyan harmatgyenge teljesítmény, amit ne lennének képesek „überelni”, vagy inkább alulmúlni. Mert miközben pótolták az oszlopot, az áramot valahogy sikerült kifelejteniük. Mivel a tér világítása a Széchenyi felől kapja az áramot, ezért egy füst alatt sikerült az egész sort kiiktatni a közvilágításból.

Gratulálok, ilyen teljesítmény láttán minden elismerésem, mehetnének Csincsetanyára gyakorolni, talán annak mérete kompatibilisebb a képességekkel. Nem kellene egyből egy megyei jogú nagyvároson kísérletezni, azaz bénázni.

Mondja, kedves Szopkó, mekkora IQ kell annak felismeréséhez, hogy áram nélkül a lámpák nem világítanak?

Nincs egy értelmes ember az egész városházán és/vagy a holdingban, akinek van annyi sütnivalója (nem sütőtök!), hogy ellenőrizze, van-e közvilágítás?

 

Megjegyzem, a Kandia köz lámpái sem világítanak emberemlékezet óta. Tudja (vagy inkább nem tudja?), oda szoktak hányni a sötétség leple alatt, és a miőr hallgatólagos asszisztálásával a csontrészeg kocsmatöltelékek péntekről szombatra virradóra. Bízom benne, többet nem próbálkozik a 10. vk. képviseletével, mert négy év során bizonyította, nagy a mellény.

Üdvözlettel: Dr. Gáti Attila