Annyira távol kerül Magyarországtól, hogy saját életét teszi tönkre, ha hazajön ebbe fasiszta szartengerbe. A nap

“több, mint 16 ezer magyar diák tanult külföldi egyetemeken. Bár ez az összes felsőoktatásban tanuló magyar diáknak mindössze 7 százaléka” – valószínűleg a legjobb 7%-a, de legalábbis a legobb 10%-ba tartozik mind. És ha külföldön elvégzi az egyetemet, a teljes magyar lakosság képzettsége, idegen nyelv ismerete és 20 egyéb szempont szerint már annyira távol kerül Magyarországtól, hogy saját életét teszi tönkre, ha hazajön ebbe fasiszta szartengerbe. Magyarország a teljes elszigetelődés irányába tart mind politikai, mind gazdasági, oktatási, társadalmi pénzügyi és minden vonalon. Magyarországot tudatosan viszik kifelé az EU-ból, ráadásul az EU már a 3-4 sebességes Európa irányba tart – pont Orbán miatt – azaz kis túlzással akármit csinál Magyarország, Európából a közös piac, a szabad költözés marad, de se közös pénz, se EU pénz, se szavazati jog nem lesz az ilyen fasiszta szarparasztoknak.

Magyarul Magyarország mostantól számított újabb 15 év Orbán-rendszer végén úgy fog kinézni, hogy szalag mellé küldünk magyarokat Európába, akik küldik haza az éhező és nyomorgó itthoniaknak pénzt, akinek pedig nem lesz családtagja Európában, az vagy a 1,5% hipergazdag NER-elit része lesz, vagy úgy fog élni, mint egy átlagos albán 1965-ben. 60 évesen meghal, egy amputációba, közúti baleset utáni kórházi ellátásba, munkahelyi balesetbe mindenképpen belehal, fény, egészség, szabadidő és minden fajta szabadság nélkül fog nyomorogni, jegyre kap tejet és kenyeret újra lakótelepeken fog lakni szoba-konyhában, a bicikli lesz az új autó, a szűrőtlen cigi lesz újra a csoki, és a gyűlöletbe és rettegésbe pusztul bele ez a szar, agyatlan, lusta és becstelen ország.

Akik pedig már most külföldön tanulnak, azok a komplett családot kimenekítik innen 15 éven belül, és komplett magyar diaszpórák alakulnak újra a világ minden részén, ahogy 45 meg 56 után is.

Minden ország érdemei szerint.