Skip to content

Több, a Hamász fogságában lévő izraeli túszt megöltek

Több, a Hamász fogságában lévő izraeli túszt megöltek

Legalább négy holttestet látni azon a videón, amit egy a terrorszervezethez közel álló Telegram-csatorna adott ki.

Legalább négy, korábban a Hamász fegyveresei által elfogott izraelit öltek meg a Gázától nem messze található Be’eri-ben – derül ki a CNN cikkéből. Az áldozatokról a portál kiderítette, hogy korábban a Hamász fegyveresei fogták el őket, majd egy a szervezethez köthető Telegram-csatornára egy olyan felvétel került fel, amin a négy korábbi fogoly holtteste látható.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és miért végeztek velük.

Be’eri alig 5 kilométerre fekszik Gázától, és az egyik első település volt, amit a Hamász fegyveresei megtámadtak szombat hajnalban. A Hamász több mint 100 izraeli túszt ejtett a támadás alatt, köztük magas rangú katonatiszteket is – közölte a terrorszervezet szóvivője. Egyelőre úgy tudni, hogy a túszokat Gázában tartják fogva, de ennél több ismeretünk jelenleg nincs a sorsukról.

Egy másik terrorszervezet, az Iszlám Dzsihád is bejelentette, hogy legalább 30 túszt tartanak fogva Gázában. Az izraeliek szerint is több tucat túszuk lehet a terroristáknak, ám ők pontos számokat nem árultak el és az izraeliek mellett számos egyéb ország állampolgárai is ott lehetnek a túszok között.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.11. 16:58

    https://www.origo.hu/nagyvilag/20231010-a-migransok-unneplik-a-hamasz-csecsemogyilkossagait-a-meszarlast-es-nemi-eroszakot.html

  2. v.ki
    2023.10.12. 23:26

    Ennyi telik a kultúrájukból, és Európa ezeket engedi be millió számra. Most még a zsidó civilek, csecsemők, kisgyermekek, fiatalok, nők, férfiak és idősek bestiális tömeggyilkosságát ünneplik, de ha ez így folytatódik, eljön az idő, hogy az őket befogadó európaiak lemészárlását fogják ugyanígy ünnepelni. A debil ballibek nem hajlandók tudomásul venni, hogy a Korán a más vallású (értsd: zsidó és keresztény, vagy ateista) emberek kegyetlen megölésére buzdít. 47. szúra 4. verse: Ha találkozol egy hitetlennel, vágd el torkát.

    1
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük