Három autót adományozott Iványi Gábor lelkész alapítványának a Lions Klub

A három gépkocsi mostantól abban segít, hogy az ötszáz adagos alapítványi konyhából eljusson az étel a rászorulókhoz.

Három személy-, és ételszállításra alkalmas Dacia Joggert adományozott a Budapest Mozaik Lions Klub az éhezés enyhítéséért is dolgozó Wesley János Lelkészképző Főiskola alapítványa, a Wesley Zsuzsanna Alapítványnak. A közel 28 millió forint értékű gépkocsikat részben a klubtagok adományaiból, más hazai Lions tagok segítségével valamint a Lions Club International Fondation-tól elnyert pályázati pénzből vásárolták – áll a szervezet közleményében.

A Budapest Mozaik Lions Klub hosszú évek óta kapcsolatban van a Wesley János Lelkészképző főiskolával és a társintézményei által működtetett intézményekkel.

Több alkalommal, többféle támogatással segítettek a hajléktalanok ellátásában: egyebek mellett orvosi eszközöket, gyógyszert, konyhai berendezéseket is adományoztak.

A három gépkocsi mostantól segít majd abban, hogy az ötszáz adagos konyhából eljusson az étel a szervezet óvodáiba, az iskolákba, idősgondozó házakba és mindenhová, ahol azt a nélkülözők várják.

 

A három Dacia Joggert kulcsait Ónodi István gazdasági igazgató és Iklódy László lelkész vette át. Elmondták, Iványi Gábor vezető lelkész sajnos gyengélkedik, ezért nem tudott megjelenni az átadón.