Az ATV -ben: Szanyi Kapitány üvöltve magyarázta, hogy a magyaroknak is jár az 1.000 euros minimálbér

Botrány az ATV -ben, Szanyi Kapitány üvöltve magyarázta a műsorvezetőknek, hogy a magyaroknak is jár az 1.000 euros minimálbér

Szürreális jeleneteknek lehettek korán reggel az ATV Szigorlat nevű műsorának a nézői.

Történt ugyanis, hogy Szanyi Tibor, a Kapitány, azért ment be a televízióba, hogy felkérje a DK politikusait, hogy ha immár az a programjuk, hogy fizessenek a gazdagok, akkor mutassanak példát, és kezdjék meg a pénzvisszafizetést a magyar államkasszába!

Szó szót követett, és a beszélgetés egyszer megérkezett a magyar bérekhez. Ekkor Szanyi belökte, hogy az Igen Szolidaritás álláspontja szerint minimál bér legyen havi nettó 1.000 euro, hiszen ennyiből lehet Magyarországon megélni!

A három újságíró hosszú perceken próbálta bizonygatni a baloldal fenegyerekének, hogy itthon ez lehetetlen, hiszen mi lenne akkor a vállalkozásokkal?

Szanyi egyre emeltebb hangnemben válaszolt, és a végén már kiabált a műsorvezetőkkel, hogy miért van az, hogy csak Magyarországon nem lehet megemelni a béreket, másutt miért lehetséges, mikor minden szám azt mutatja, hogy a magyar nemzetgazdaságban bőven benne van a magasabb fizetések lehetősége.

A nem mindennapi videót itt nézheti meg.