Ez a kereszténykedős, meg istenhívő irány még a KSH szerint is egy komplett kudarc, egy teljes zsákutca. A nap
– tudjuk, hogy KSH is hazudik, mivel állami cég, és rákényszerítik. Csak helyezzük kontextusba ezeket a számokat
– még a kozmetikázott számok szerint is lelépett 11 év alatt az ország lakosságának kb 3%-a. Ez meglehetősen durva bizonyítvány, kedves Orbán Viktor
– a teljes lakosság közel negyede még 2023-ban is csak általános iskolát végzett
– a teljes lakosság kb 20%-a képes angol nyelven megszólalni
– az átlag kereset – ahogy láttuk – kb nettó 800 euro
– a magyar embernek nincs megtakarítása, nincs jövőképe, nincs terve, nincs az életének célja
– ez a kereszténykedős, meg istenhívő irány még a KSH szerint is egy komplett kudarc, egy teljes zsákutca
– a lakosság drámai ütemben öregszik, és drámai ütemben fogy. Azaz a kormány semelyik részét nem tudja megszólítani a fiataloknak. Sem oktatás, sem felnőtt élet elkezdése, sem gyerekvállalás, sem semmilyen téren nem tud nekik semmi vonzót kínálni – sőt annyira nem, hogy szó szerint tízezrével menekülnek ebből az országból azok, akikre egy ország jövőjét fel lehet és kell építeni.Ez a hamisított, kiszínezett jelentés még kiszínezve is egy döbbenetesen pusztuló ország képét mutatja, még akkor is, ha nem teszem mellé a forint árfolyamát, a működő kórházi osztályok számát, az ellopott közpénz mennyiségét, az inflációt, a teljesen lepusztult erkölcsi állapotát az országnak, ha nem teszem hozzá, hogy mennyi a mélyszegény, reménytelen helyzetű ember, és még 500 kisebb-nagyobb lesújtó tényt nem írok hozzá.

És ez egy folyamatosan, egyre meredekebben lejtő pálya, illetve ez már zuhanás, nem lejtés. Pontosan ezt érdemli egy ennyire undorító, gyűlölködő, egymást ellenségnek tekintő, lusta, becstelen, aljas nép, tisztelet a kivételnek.