Rokker bizarr videóval támad

Miskolcon ne lehessen akkumulátorgyárat telepíteni! Önkormányzati képviselőként, frakciócsoportunkkal közösen, közgyűlési javaslatot fogok tenni, hogy városunkban ne történhessenek olyan beruházások, melyek a lakosság egészségét veszélyeztetik! Még a Fidesz által eleve nagyüzemi betonbunker külsejűre építtetett Ellipsum fürdőt se lehessen átalakítani akkumulátorgyárrá. 

A zavaros bejegyzés úgy folytatódik:

Nemet mondunk arra is, hogy nappalra megmaradjon fürdőnek, és csak éjjel üzemeljen akkumulátorgyárként, csupán az elhasznált, leengedett vizet újrahasznosítva, mert semmi nem garantálja, hogy ne történjen üzemi baleset.

Erdei Sándor bejegyzésében a megyeszékhely turizmusáért is aggódik: „Nem gyárakat, üzemeket, hanem szabadidős létesítményeket, turisztikai gyöngyszemeket kellene – működő formában – megépíteni!” Csakhogy az állam által közel 13 milliárd forintból megépített, 2021 nyarán átadott Ellipsum – amelynek működtetésére a kormány korábban 700 millió forintot adott – közel egy éve, karbantartásra hivatkozva zárva van. A létesítmény a város tulajdonában van, Miskolc üzemelteti az önkormányzati cégén keresztül. boon.hu