Skip to content

Miskolc. Buszmegállóból rángatott el és próbált megerőszakolni egy nőt

Miskolc. Buszmegállóból rángatott el és próbált megerőszakolni egy nőt

Buszmegállóból rángatott el és próbált megerőszakolni egy nőt, négy évet és nyolc hónapot kapott érte

Fotó: Illusztráció

A férfi végül csak azért nem tudta megerőszakolni áldozatát, mert a nő kiabálására többen is elindultak a helyszín felé.

Négy év nyolc hónapos börtönbüntetést kapott az a férfi, aki 2022. május 15-én éjjel, egy miskolci buszmegálló mögötti füves területre vonszolt egy nőt és megpróbálta ott megerőszakolni.

A nő a megállóban várta a buszt, amikor a férfi hátulról megragadta, majd elrángatta. A nő nem hagyta magát: védekezett, dulakodni kezdett a férfival, de az erősebb volt nála, a földre lökte és leszorította őt, majd letépte róla az alsóruháját.

Közben félig letolta magáról is a nadrágot és ráfeküdt a nőre, hogy meg tudja erőszakolni. Csak akkor hátrált meg, amikor a nő kiabálását meghallották a környéken, és többen is a segítségére siettek. Ez megzavarta és elrohant. A nő a dulakodásban a térdén és a tenyerén is megsérült.

A Miskolci Járásbíróság a férfit szexuális erőszak bűntettében bűnösnek találta. Az ítélet azonban egyelőre nem jogerős, a vádlott és védője enyhítésért fellebbeztek



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük