Jakab Péter elvált és most már felvállalja új szerelmét Mamuszt

A miskolci politikus egy ideje nem titkolta már, hogy külön költözött feleségétől és három gyermeküktől. Bár jó ideig csak baráti kapcsolatának nevezte Enikőt, most már egyértelmű, hogy egy párt alkotnak és ezt Jakab Péter már nem is cáfolta. Igaz, nehéz is lenne.

A találgatásoknak vége! Jakab Péter a Blikknek ismerte el először nyilvánosan, hogy hivatalosan is vége a házasságának, s azt sem cáfolta, hogy újra rátalált a szerelem. A Nép Pártján elnöke valósággal kivirult kampányfőnöke oldalán: már nem csinál titkot abból, hogy egy párt alkotnak Molnár Enikővel.

A hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált. Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani” —írta sms-ben a Jobbik volt elnöke, A Nép Pártján első embere.

A Blikk azt is megkérdezte a politikustól, egy párt alkot-e kabinetfőnökével, s ezt az értesülést nem cáfolta.

Viharos időszakot sikerült végleg lezárnia Jakabnak. Másfél éve a hírek még a Jobbikkal való botrányos szakításától voltak hangosak, a pártot addig vezető politikus puccsot emlegetett, a párt új vezetése pedig a kabinetfőnökét, Molnár Enikőt is kirúgta. Azt a Molnár Enikőt, aki miatt magyarázkodni kényszerült, miután egy budapesti lakásból együtt távoztak a reggeli órákban, amiről fotó is készült. Akkor Jakab Péter még baráti viszonynak, munkakapcsolatnak nevezte, ami kettejük között van, de nem is tehetett mást, hiszen Miskolcon várta őt a felesége és a három gyermekük.

A kétlaki élet, a napi szintű ingázás Borsod központjából a fővárosba szinte felőrölte az ellenzéki pártvezért. A találgatások tüzére csak olaj volt, hogy rendszeresen jegygyűrű nélkül jelent meg a nyilvános szereplésein, a felesége pedig „egyedülálló”-ra változtatta a kapcsolati státuszát a közösségi oldalán.

Civilben az ellenzéki politikus már egyáltalán nem csinál titkot abból, kivel alkot egy párt, s az elmúlt évben nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát a szintén háromgyermekes Molnár Enikővel. A Blikk egyik olvasója szemtanúja is volt, amint A Nép Pártján egyik rendezvénye után kart karba öltve, szorosan egymáshoz tapadva, mosolyogva beszélgetnek.

Az elmondottakat nem is cáfolja Molnár Enikő nyilvános Facebook-oldala, ugyanis az tele van közös, egymást ölelős fotókkal, amelyeken ifjú szerelmesekként mosolyognak. Igaz, a fideszes váláshullámot látva annyira már meg sem lepődünk semmin.

Korábban írtuk

Északhírnök  »  Kiemelt bal  »  Mamuszos Enikő. Jakab Pétert minden nő elbűvöli, aki anyáskodóan bánik vele
Mamuszos Enikő. Jakab Pétert minden nő elbűvöli, aki anyáskodóan bánik vele
2022.06.06. ( 2022.06.07. )  3 Hozzászólások  Views
Facebook  Twitter  Linkedin  Pinterest  Email

Molnár Enikő háromgyerekes édesanya, aki férjezett is, közösségi oldalain is gyakran osztott meg boldog családi képeket, miközben egyre gyakrabban töltötte az éjszakákat Jakab Péter társaságában, aki szintén házas és gyermekes ember, bár azóta felesége kijelentette Facebook-oldalán, hogy egyedülálló.

Varga-Damm Andrea úgy fogalmazott, hogy

Jakab Pétert minden nő elbűvöli, aki anyáskodóan bánik vele

Az egykori jobbikos országgyűlési képviselő szerint egykori pártját már nem lehet megmenteni, amit most csinálnak, az már csak a pénzről szól. Szerinte

a Jobbik elnöksége a következő négy évben nagyjából egymilliárd forint bevételhez fog jutni, mely felett ők rendelkeznek.

Varga-Damm azonban ezúttal is védte Jakab Pétert, akiről azt mondta, hogy nem csak az ő felelőssége a kialakult helyzet. Korábban a politikus Potocskáné Kőrösi Anitáról, aki a Jobbik frissen megválasztott elnökhelyettese, azt írta, hogy mindenkit hátba szúrt eddig, aki jót tett vele.

Mostani interjújában azt mondta Potocskánéról, hogy

ha ő nem fordít hátat azoknak a saját egyéni előrejutása érdekében, akikkel politikát lehetett volna csinálni, ma ő is, én is s még sokan képviselők lehetnénk.

Szerinte az egykori siófoki alpolgármester azzal verte át Jakabot, hogy elhitette vele, gazdasági szakemberként majd rendbe teszi a párt pénzügyeit, melyekkel korábban sok jobbikos elégedetlen volt.

Az egykori országgyűlési képviselő szerint egyébként Jakab Péter nem fog lemondani, és a párt választmánya se hívhatná vissza.

Korábban írták

 

Molnár Enikő meglehetősen érdekes karriert futott be a Jobbikban. Korábban postai levélfeldolgozó, majd BKV-ellenőr volt. Az ott eltöltött idő alatt munkatársaira nem tett túl jó benyomást: erőszakosnak, az utasokkal agresszíven bánó emberként emlékeztek rá, aki többször is kínos helyzeteket okozott.

Molnár a Jobbik V. kerületi alapszervezetében kezdte el politikai karrierjét, ahol hamarosan Jakab Péter sajtóosztályára került, majd szoros kapcsolat alakult ki a mostani pártelnök és a “mamuszos” gúnynevű titkárnő között. Jakab valósággal hátára vette az agresszív és vehemens nőt, és mindenhova vitte magával, Molnár karrierje pedig gyorsan ívelt felfelé.

Molnár Enikőt szokatlan öltözködése miatt csúfolják “mamuszosnak”

Jakab hamarosan a Jobbik szóvivője lett és vitte magával Molnár Enikőt is, mivel állítólag csak vele volt hajlandó együtt dolgozni. Sokak szerint ekkorra már szimbiózis alakult ki a két szereplő között, egymás nélkül nem voltak képesek tevékenykedni. Ez természetesen folytatódott, amikor Jakab még egy szintet előrelépett és a Jobbik frakcióvezetőjének választották, ő pedig a Parlamentbe is vitte magával Molnárt.

Molnár egyfajta összekötőként szolgált Jakab Péter és a külvilág között.ISMERT VOLT, HOGY HA VALAKI BÁRMIT IS SZERETNE ELÉRNI JAKAB PÉTERNÉL, AKKOR EHHEZ ELŐSZÖR MOLNÁR ENIKŐT KELL MEGGYŐZNIE, HISZEN RAJTA KERESZTÜL VEZETETT AZ ÚT JAKABHOZ, GYAKORLATILAG MEGKERÜLHETETLENNÉ VÁLT.Egy idő után emiatt ráaggatták a főtitkárnő titulust is.

Olyan megdöbbentő történetek is nemrég váltak ismerté, miszerint Jakab Péter kint ücsörgött a saját irodája előtt a titkárnői asztalnál, miközben Molnár bent tárgyalt Jakab irodájában, de arra is volt példa, hogy Jakab vitt kávét Molnárnak. Jól jelzi, hogy Jakab mennyire függött Molnártól, hogy még a Jobbik Magyarországért Alapítvány Kuratóriumi tagjai közé is bejegyeztette.

Molnár Enikő Jakab irodájában tárgyalt, míg a férfi a titkárnői asztalnál ült és várakozott

Már 2020 nyarán köztudott volt, hogy Molnár Enikő rendkívüli befolyással bír nemcsak a Jobbik, hanem Jakab Péter felett is, de rengeteg összetűzés volt kettőjük között. A szemtanúk beszámolói szerint gyakorlatilag minden esetben Molnár került ki győztesen a vitákból. Gyakran vetette Jakab Péter szemére azt is, hogy az ő segítsége nélkül sosem lett volna belőle pártelnök.

AZONBAN HIÁBA VOLT JAKAB A NÉVLEGES PÁRTELNÖK, JOBBIKOS KARRIERJÉNEK CSÚCSÁN MOLNÁR VOLT A LEGBEFOLYÁSOSABB EMBER A PÁRTON BELÜL.

Molnár ráadásul Jakab szeretője is lett, ami a párton belül régóta nyílt titoknak számított, a szélesebb nyilvánosság számára viszont csak tavaly novemberben derült ki. Jakab és Molnár kapcsolatát a Bors buktatta le, amikor többször is fényképet készítettek arról, hogy esténként nagy bőröndökkel bemennek, majd reggel elhagynak egy 11. kerületi lakást.

Jakab Péter feláldozta a saját pártját Gyurcsány Ferenc érdekébenFORRÁS: MTI/KOVÁCS ATTILA
Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy Molnár Enikő háromgyerekes édesanya, aki férjezett is, közösségi oldalain is gyakran osztott meg boldog családi képeket, miközben egyre gyakrabban töltötte az éjszakákat Jakab Péter társaságában, aki szintén házas és gyermekes ember, bár azóta felesége kijelentette Facebook-oldalán, hogy egyedülálló. Minden bizonnyal Jakab és Molnár lebukásának hatására döntött így. https://www.origo.hu/itthon/20220603-totalis-osszeomlas-a-jobbikban.html