Skip to content

Miskolcon is lehetett volna. Gumipókkal foltozták be a vasúti felüljáró korlátján lévő rést

Miskolcon is lehetett volna. Gumipókkal foltozták be a vasúti felüljáró korlátján lévő rést

Gumipókkal foltozták be a nyíregyházi vasúti felüljáró korlátján lévő rést

A MÁV szerint nem áll fenn balesetveszély, csak azért siettek a felüljáró átadásával, hogy az iskolakezdésre tudják a helyiek használni.

Hatalmas hézag tátongott a nyíregyházi vasúti átjáró vaselemei között, ezért gumipókokat feszítettek ki a két hídkorlát közé javítás gyanánt – írja az rtl.hu. A MÁV javítja a hibát, az RTL-nek azt írták, az átjáró műszaki átadása a héten fog megtörténni.

A felüljárót júniusban zárták le, akkor 185 millió forintba került a javítása. A gyalogosforgalomnak szeptember elsejével adták vissza, akkor fotózták le a gumikötelekkel befoltozott rést. A helyiek szerint a hézag akkora, hogy egy óvodás is ki tudna esni rajta.

A fotó gyorsan végigfutott a nyíregyházi csoportokban a közösségi médiában. A június közepén lezárt felüljárón a betonelemeket javították, rozsdamentesítést végeztek a fémszerkezeten és a lépcsőkre csúszásgátló bevonat került.

A MÁV hozzátette a híradónak, az átjárót csak ideiglenesen helyezték forgalomba, az iskolakezdés miatt, a karbantartást a héten fejezik be. A műszaki átadást is a hét végéig tervezik, balesetveszély szerintük nem áll fenn.

                

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.3 Comments

 1. Névtelen
  2023.09.06. 17:07

  Most látjuk igazán, mennyire fontos egy civilizált ország működtetésében a jog és a jogrend, illetve a jog intézményeivel szemben a közbizalom. Magyarországon a mindig független legfőbb ügyész a Fidesz tagja, az Alkotmánybíróság a Fidesz házi szervezete, a bírósági végrehajtók egy leleplezett de facto bűnszervezet, a bíróságokon egymást érik a szaros ügyek, a korrupt arcok, a részrehajló, nyilvánvalóan aránytalan döntések, a győri rendőrkapitányt már egy Fidesznek i le kell tartóztatni, olyan pokol folyik igazságszolgáltatás és rendvédelem helyett, gyakorlatilag lehetetlen akar csak felsorolni, hány helyen, szinten, ügyben bukott meg a teljes magyar jogrend, hány sebből vérzik az igazságszolgáltatási rendszer.

  De a hatása egyértelmű. Bűnözni ma nemhogy nem ciki, hanem büszkeség, lopni dicsőség, a jog, a szabályok idiótáknak és lúzereknek való felesleges szarságok akkor is, ha adófizetés, vagy a közlekedési szabályok betartása a kérdés.

  Hazaértek a magyarok az általuk választott, preferált összekacsintós, szánalmas mocsokba, ahol mindenki lop, csal, ügyeskedik, és Orbán rendszere őket szolgálja ki, őket védi, támogatja és jutalmazza. Ahol szart sem ér a piros lámpa, az aláírt szerződés, a leírt szabályok, a több ezer éves szokások.

  Nem kell a magyaroknak wc papír, ők a tenyerüket használják a wc-n, és még büszkék is rá, hogy mennyit spóroltak a DM-ben.

 2. Névtelen
  2023.09.06. 17:10

  de petike a magyarok nevében végzett erőteljes szopó tevékenységével végül nagy nehezen kiengesztelte az 56-os fasiszta magyarok miatt morcos ruszki nagykövetet

 3. Névtelen
  2023.09.07. 13:39

  REMÉLEM, SZÍJJÁRTÓ MELLÉRE LAVROV ELVTÁRS LEGKÖZELEBB EGY 7,62-ES KALASNYIKOV LŐSZERREL TŰZIxA SZOVJETÚNIÓ HŐSI HALx

  ÉRDEMRENDET . . .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük