Napi Gáti. Miskolc. Ahol akkora ostobaságokat mondanak, hogy tűzoltósági felvonulási területre kiadható parkolási engedély
Tisztelt Miőr!
A faccebookon tették közzé ezt a fotót, azonnal felismerem a helyszínt, de ha a 160 deli vitéznek nem sikerülne, forduljanak bizalommal hozzám.
Ha a Google streetview-hoz fordulnak, megállapíthatják, hogy ez a terület már 2018-ban is gazos volt, a kérdés tehát az, hogy merre bóklásznak legalább 5 éve, hogy bár állításuk szerint napi szinten ellenőriznek, ezen az idegenforgalmi helyszínen valahogy mindig elsiklanak a látvány mellett?
Kérem, hogy amint azt az újságban közétették, szíveskedjenek haladéktalanul intézkedni, hogy a közterület (járda) tisztántartására kötelezett felszólításra kerüljön az áldatlan állapotok felszámolására.
Lennének szívesek egyúttal elárulni, mikor ellenőrizték utoljára a közterület foglalási engedély meglétét?
Tekintsék ezt közérdekű adatigénylésnek ( 2011. évi CXII. törvény).
Ha ezen túl szeretnének megörvendeztetni, akkor küldjék el a terület megtisztítása utáni visszaellenőrzésekor készült fotóikat.
Továbbá nagyon kérem, a zöld számot nekem többet ne reklámozzák, őrizgesség a képviselőknek, pl. Szilágyi Szabolcsnak, mert én nem szeretek olyan szintre leereszkedni, ahol akkora ostobaságokat mondanak, hogy tűzoltósági felvonulási területre kiadható parkolási engedély. Annak belátásához, hogy ez milyen  abszurd, nem kell diploma, de még 8 általános sem, csak csipetnyi józan ész.
Amely számon a hívást fogadó ilyen sületlenségeket mond, azt a számot én le szoktam tiltani a telefonomban.
Remélem, ezt képesek akceptálni.
370541123_770021038230274_125074253076915347_n.jpg
Szíves tájékoztatásul megküldöm polgármester úrnak is, de ne érezze úgy, hogy válaszolnia kell, hisz a képek önmagukért beszélnek, semmi értelme a slepp szokásos értékelhetetlen válaszát aláírnia.
Üdvözlettel: Dr. Gáti Attila