Tik Tok Bandi samesza rámutatott

„Nyugodtan elmondhatjuk, hogy már most a tanév első napja után a baloldali városvezetés és Veres Pál csapata elégtelenre vizsgázott. A tömegközlekedésben ugyanis csak a tanévben megszokott menetrendet állították vissza, és ismét átverték a miskolciakat. Átverték, mert azt ígérték, hogy létrehoznak egy közlekedés szervezési osztályt, ami kiveszi a menetrend összeállítását a tömegközlekedési vállalat kezéből. Azt ígérték, hogy ezáltal közvetlen kontroll lesz a városi közösségi közlekedésben és ezáltal jelentősen javulni fog a tömegközlekedés színvonala. Ismét átverték tehát a miskolciakat, mert ebből semmi sem valósult meg”.

Bajusz Gábor, fideszes önkormányzati képviselő rámutatott: „A városvezetés totális alkalmatlanságát bizonyítja, hogy egész nyáron még csak ügyintézőt sem találtak ennek a feladatnak az ellátására, még most is álláshirdetésben keresik a számukra megfelelő jelöltet.

A miskolciak meg tömött járatokat, reggeli zsúfoltságot, szitkozódást és ideges iskolakezdést kaptak szeptemberre”.

Hangsúlyozza: „Veres Pál polgármester úr az évi durván 6 millió forintért bérelt, sötétített luxusbuszából nézi a reggeli tumultust, ezzel a lépéssel pedig erkölcsileg is tovább rombolja az általuk szétzilált, ezer sebből vérző városi tömegközlekedést és semmibe veszi a miskolciak valós igényeit.”