Skip to content

Őrizetbe vették az ügyészek a győri rendőrkapitányt

A Központi Nyomozó Főügyészség arról adott ki közleményt, hogy a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség őrizetbe vett egy vidéki rendőrkapitányt.

A nyomozó ügyészek hivatali bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak, mely során helyszíni eljárási cselekményeket folytatnak és őrizetbe vettek egy rendőri vezetőt. A nyomozás érdekeire figyelemmel több információ nem adható – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A Kisalföld azonban több, egymástól független forrásból úgy értesült, hogy a győri városi rendőrkapitányról van szó.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.09.02. 10:48

    Milyen szerencsénk van! Itt nàlunk kitüntetés cunami volt 20-ára rendőréknél. Ebből is látni a nyugat, dekades rothadása keletre nem jut el. Itt minden fasza.
    Persze a letartóztatás még semmit nem jelent. Az ügyészkék évekig vizsgàlgatják majd azt ami a napnál is világosabb. Néha az az érzése az embernek, hogy nem ők a legélesebb kések a fiókban. Olyan ügyekben, ahol minden épeszű tudja mi történt, nem mernek kimondani alapvető igazságokat. Röhej ez egy ilyen országban, ahol egyébként minden tényszerű bizonyítottság nélkül lehet megvádolni bárkit bármivel. Pl.: az óvodai-iskolai dolgozókat, hogy át akarják operáltatni gyerekeinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük