Skip to content

Miskolc. Összecsődültek CÖF-ök a Sötét kapunál

Miskolc. Összecsődültek CÖF-ök a Sötét kapunál

VII. CÖF Klub Miskolc Nap keretében pénteken flashmobot rendeztek a Sötét kapunál-

Korábban írtuk
Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.45 Comments

 1. Névtelen

  2023.08.28. 14:35

  Ezek a leépült szarzsákok lejáratják Miskolcot

   14
  • Névtelen

   2023.08.28. 19:48

   “A hír azonnal pánikot okozott a Jókai-famíliában, cáfolatot is közzétettek a lapban. Ezzel fellángolt a harc Jókai és a rokonsága között. A család előbb az írót próbálta meggyőzni arról, hogy nevetségessé teszi magát, és el fogja veszíteni olvasóit. Ezután Bellának egy villa árát ajánlották fel, hogy cserébe mondjon le a házasságról. Mivel ő is kitartott szándéka mellett, a rokonok titokban megkísérelték elmebetegnek nyilváníttatni Jókait. Orvosi szakvéleményt szereztek, amely szerint Jókainál .„…a sexuális erotománia folytán beálló paralízis jelenségei forogván fenn”, akár erőszakkal is bolondokházába zárható, hogy elkerülhető legyen a kézfogó.

   Jókai előtt a szervezkedés nem maradt titokban, így került sor a titokban tartott esküvőre. Az író ezt követően mindent megtett, hogy meggyőzze környezetét és a közönségét, hogy jól döntött. Rengeteget jártak együtt színházba, társasági eseményekre, ahol a férj folyamatosan felesége szépségét, kedvességét és tehetségét dicsérte. „Öreg ember, nem vén ember” címmel kiadta négy részes regényét, amelyet szerelmük kezdetén kezdett írni, és amelyben idős férfiak és fiatal nők szerelmét meséli el.

   Az író beszámíthatatlanságát célzó eljárás azonban ezután is tovább folyt. A rokonság memorandumot állított össze, amelyhez olyan tanúvallomásokat is csatoltak, amelyek szerint Bella rosszul bánik kóros elmeállapotú férjével, szándékosan éhezteti és rongyokban járatja. Jókai emelt fővel tette túl magát a rosszindulatú vádakon: „A boldogság, melyet a sors osztályrészemül juttatott, bőven kárpótol ezekért. Az idő is bebizonyította, hogy én cselekedtem helyesen, a midőn szívemre hallgatva (…) nőül vettem azt, a kit magamhoz a legméltóbbnak tartottam.” Öt évet éltek együtt, saját vallomásaik szerint boldogan.

   1904 tavaszán Jókai tüdőgyulladással ágynak esett, állapota nem javult. Május 5-én Bella megkérdezte tőle, hogy ne nyissa-e ki az ablakot, nem szeretne-e egy kis friss levegőt. „Nem szeretek én senkit és semmit, csak téged”, – hangzott a válasz. Pár perc múlva azt mondta: „most aludni fogok”. Ezek voltak az utolsó szavai. Végrendeletében mindent Bellára hagyott, ettől függetlenül a 20-as évekig mentek a perek a Jókai-jogokért, amelyeket végül Bella nyert meg.

   Jókai özvegye a rosszindulatú jóslatok ellenére nem ment újra férjhez. A zsidótörvények elől emigrálni kényszerült, s Londonban halt meg 1947-ben, 122 évvel férje születése után. Élete végén ezt írta házasságáról: „Társa lettem egy géniusznak, aki nemcsak hogy a világ egyik legnagyobb írója volt, hanem egyesítette magában a legszebb emberi tulajdonságokat. Jellemes volt, jó, nagylelkű, nemes és megértő. Bár nagy volt köztünk a korkülönbség, ezt soha nem éreztem, ha együtt voltunk. Olyan fiatalos volt a kedélye, mintha pont korombeli lett volna.”

 2. Névtelen

  2023.08.28. 15:34

  A büdös fasszopó gecy kurvaanyjukatbasszáktele ezek a nyomoronc szar senkiházi ostoba nyuggerek, hogy kerüljenek földx minél hamarabbbbbbbb!!

  • Névtelen

   2023.08.28. 18:36

   Csak utánatok

  • páfrány

   2023.08.28. 19:35

   szépen körülírtad a bolsevik városházát, köszönjük.

   • Névtelen

    2023.08.29. 15:49

    Te bolsevikozol, amikor egy volt KGB-s tiszt farkát szopjátok? Nyomorult, hazaáruló patkányok!

    • Névtelen

     2023.08.29. 21:50

     akkor ez sem igaz?

     “Kádár János és vallatója.

     Az érdekes, hogy ezúttal az egykori ÁVH-s Kanyó András már civilben van. Itt már ismert újságíróként faggatja a megöregedett diktátort. A kérdezősködésből cikksorozat, majd könyv születik.
     Iratok és komoly szakmunkák bizonyítják, hogy Kanyót Grósz Károly, Kádár utódja küldte a fogatlan oroszlánra, elsősorban azért, hogy Nagy Imre nevével és ötvenhattal is szembesítse, kérdéseivel összezavarja, felzaklassa, ügyes, manipulatív technikákkal felhozza a mélyből Kádár összes bűnét, hazugságát, félelmét, gyávaságát. Aztán szépen kifundálták a cenzorokkal, hogy ebből mi jelenhet meg.
     A képzett hírszerzőből lett propagandista ezúttal is elvégezte a feladatát. Más kérdés, hogy Grósz semmire sem ment az egész játszmával, mert a végén ő is elbukott. Fehérterrorral riogatott az ostoba főcsinovnyik akkor, amikor az elit már a nagy békekötésre, a békés átmenetre és a hatalomátmentésre készült. „Lúzer” – mondaná rá a gyerek.
     De más is eszembe jutott erről a képről. Vajon tudta-e Kádár, hogy kicsoda Kanyó András? Azzal nyilván tisztában volt, hogy bizalmi ember, hiszen pontosan ismerte saját rendszerét. Mást nem küldhettek rá. De azt vajon tudta-e, hogy ÁVH-s volt? Úgy gondolom, hogy igen, bár Kanyó – Rákosi egykori hadnagyához, Vitray Tamáshoz vagy a Kanyóhoz hasonlóan ex-ÁVH-s Ipper Pálhoz képest – nem volt annyira ismert riporter, Kádár azért pontosan ismerhette.
     Mert amúgy ez volt a legsunyibb húzás Kanyótól és Grósztól, tudták, hogy vele gyakorlatilag újra-traumatizálhatják Kádárt. Jól tudjuk, hogy utóbbit a magyarországi „belső tisztogatások” során megdolgozták, kivallatták az ÁVH-n. Ő később leginkább a fő bűnbakká kikiáltott Farkas Vladimirre haragudott, aki később azt mondta, sohasem vizelt Kádár szájába. Valószínűleg tényleg csak rosszízű [bocs] pletyka volt, bár az is igaz, hogy ez olyan megaláztatás, amit a megkínzott sem hozna fel később.
     Ehhez képest Kanyó itt már elegáns zakóban ül, nem készül a sliccét lehúzni. Látszólag csak kérdez. Az erkölcstelen kommunista-szocialista rendszer szokásos váltására készülhetünk: a régi diktátort lecserélték egy új figurára, de úgy, hogy a korábbit azért tönkreteszik, lejáratják. Dehát így működött a masina, tudta ezt Kádár is pontosan, és az a Grósz is, aki nem sokkal később visszavonult….”

  • Névtelen

   2023.08.28. 19:51

   Nem lehet mindenki az O.L.K.T. Mensa-klub tagja 😁😂🤣😁😀

  • Névtelen

   2023.08.28. 21:56

   Anyádtól is így kértél kenyeret? Bunkó.

   • Névtelen

    2023.08.29. 04:29

    Ha ilyen anyám lenne, mélységesen szégyellném magam!!!

   • Névtelen

    2023.08.29. 12:37

    Igen, így kértem de nem adott! Elmentem anyádhoz és ő adott! Megkérdeztem, hogy miért?
    Erre azt válaszolta, hogy a fia is így kéri! 🙂 🙂 🙂

    • Névtelen

     2023.08.29. 22:51

     Mondta valami Vörös Böske, mi?

     “A DK szerint emelheti a nyugdíjkorhatárt az Orbán-kormány a sajtóban nemrég kiszivárgott “titkos tervek” szerint – mondta Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt politikusa keddi online sajtótájékoztatóján.
     A DK szociális és nyugdíjügyi árnyékminisztere azt mondta: Orbánék már azt “pedzegetik”, hogy még a novemberben esedékes nyugdíjkorrekciót sem adják majd oda a nyugdíjasoknak, sőt, a nyugdíjkorhatár emelésével még többet akarnak spórolni a nyugdíjakon.

     Ez is azt bizonyítja, hogy az idős emberek sorsa már nem számít Orbán Viktornak – hangsúlyozta.”

  • Névtelen

   2023.08.28. 22:08

   Előbb írni tanulj meg prolikám!😁

 3. Névtelen

  2023.08.28. 15:36

  A büdös fasszopó gecy kurvaanyjukatbasszáktele ezek a nyomoronc szar senkiházi ostoba nyuggerek, hogy kerüljenek földxminél hamarabbbbbbbb!!
  50 hülye

  • páfrány

   2023.08.29. 08:23

   szépen körülírtad az ellenzék (nehezéki belső ellenség) szavazótáborát, és persze a büdös kurva, kommunista anyádékat.

   • Névtelen

    2023.08.29. 08:58

    eszed mint a neved

 4. Névtelen

  2023.08.28. 17:08

  Ezek a turbó körforgalomnál is hülyébbek

   11
 5. Névtelen

  2023.08.28. 17:39

  Ők kommentelnek ide a legszorgalmasabban a Szarbán és a FideSS mellett

   13
 6. Névtelen

  2023.08.28. 17:52

  Posványos posványai

   14
  • Névtelen

   2023.08.28. 19:53

   Nem lehet mindenki dékás, annak is kell látszani

   Vonának is, hogy bejött a sértegetés

 7. Névtelen

  2023.08.28. 19:00

  Győzike show

 8. Névtelen

  2023.08.28. 22:05

  Akkor majd, ha eltaknyolnak a jégen a coop előtt, akkor is hívják az imádott urukat. Nekem ne jajgassanak, tőlem fetrenghetnek ott egész tavaszig.

   10
  • Névtelen

   2023.08.29. 05:37

   Egy cigány luvnya három nappal a segílyke után külünbul átkozódik.

   • Névtelen

    2023.08.29. 06:24

    kösz hogy megosztottad velünk hogy anyád két nap alatt issza el a segélykét

   • Névtelen

    2023.08.29. 06:34

    Ne mondd, récsölke segélyt is kap?

     10
    • Névtelen

     2023.08.29. 06:40

     gyurcsány tomikával szipóztak

     • Névtelen

      2023.08.29. 08:34

      arról a rihonyáról el is tudom képzelni

     • Névtelen

      2023.08.29. 12:16

      én is a kurafiról

 9. Névtelen

  2023.08.29. 05:55

  Azt hinnénk, hogy az 1956-os felkelőket lefasisztázó oroszok ellen legalább ilyen hevesen fog kiállni Schmidt Mária. Hétfőn napközben azonban mindössze egyetlen Facebook-posztot tett ki, amiben azt írta:

  „Mi minden eszközt felhasználunk, hogy szembenézzünk a kommunista múlttal, de iszonyatos ellenszélben vagyunk, főleg nyugatról.”
  🙂

  Hogy ezzel az új orosz történelemtankönyvre reagált-e, vagy nem, az nem derült ki a bejegyzéséből.

  “Maris, majd ha rád fanyalodik egy orosz katona, és jól megerőszakol, akkor majd hibáztasd a szomszédot, mert nem segített, és még véletlenül se az oroszt.”

  A kormányzó állampártban van a legtöbb volt MSZMP-tag, az elmúlt kommunista rendszert kiszolgáló lelkes komcsi, volt és jelenlegi ügynök, valamint mai aktív, az oroszoknak dolgozó és hazáját eláruló ügynök, beleértve a miniszzterelnököt is.
  És ugyanez a magát antikommunistának hazudó állampárt szavazta le eddig vagy harmincszor az ügynökakták nyilvánosságra hozását.
  És még ezek kommunistáznak….

  • Névtelen

   2023.08.29. 06:38

   Istenem, de hülye vagy!

   Engem a megbízók, a jelentést olvasók és azok csemetéi érdekelnek

   • Névtelen

    2023.08.29. 08:29

    érdeklődésed tárgyai mind ott vannak a fideszben, csak bátran

    • Névtelen

     2023.08.29. 12:55

     Aha! És Te voltál a bőgő masina tanárnő is? 😂🤣😂🤣

     “Elsőben és másodikban Orbán alapszervezeti KISZ-titkár volt. Büszke volt rá, hogy felvették a KISZ-be, hogy Kilián-próbát tett, de amikor napirendre került, hogy reformokra lenne szükség, jobban kellene csinálni az egészet, azok között volt, akik komolyan vették a változtatást is… A nagy KISZ-ezésben végül új alapszervezetet akartak létrehozni. A névadó nem Kun Béla lett volna, hanem Hermann javaslatára az első magyar anarchista, a szabadságharcos Kászonyi Dániel. Ez már nem ment. Ekkor az alsósokkal is összefogva Hermann, Incze Zsolt és OV elhatározta, hogy a diákparlamentre igazi értékelést készítenek a KISZ-életéről. Felosztották a munkát és a maga területén mindenki vizsgálódott, közvélemény-kutatásfélét is végzett, aztán a küldöttgyűlésn kipakoltak. A párttitkár állítólag ezt súgta az igazgató fülébe: ez provokáció, ezek minket akarnak kicsinálni! A KISZ-patronáló tanárnő sírt: botrány majd mosolyszünet.” Árpád Pünkösti: Szeplőtelen fogantatás, pp. 138-139. Népszabadság Könyvek (!!!!) 2005.

    • Névtelen

     2023.08.29. 12:57

     Basszus! Dobrevék, Donáthék, stb, stb, stb, stb, stb, stb a fideszben?

   • Névtelen

    2023.08.29. 08:41

    ez kábé a gáspárgyőző megfenyegette a blikket kategória 🙂
    dögkutas cigányok országot loptak maguknak, elkábítva 3 millió idiótát

     12
    • Névtelen

     2023.08.29. 12:58

     de jó Nektek a szopóágon

 10. Névtelen

  2023.08.29. 08:50

  Visszaternek a regi szep idok, amikor a liceumbol eppen kikeveredok nevelonoknek alltak, vagy jelen esetben iskolakban fognak “oktatni”….. Be szep is ez, csupa nosztalgia az elet…… 4 ora alatt le a balatonra szutykos szemelyvonattal…. A szulok festik a (megmaradt) iskolakat…. A hozzatartozok visznek be ennivalot, orvost a megmaradt korhazakba….. A kismamak vezenyszora, utemezve szulnek….. Lassan ujra elokerul a valutakonyv, igaz, most mar nem Gorenje hutoert, hanem havi bevasarlasert mennek az emberek hataron tuli boltokba….. Szenszunet….. Kotelezo nota helyett kotelezo ima….. Hogy baszodnatok meg.

 11. Névtelen

  2023.08.29. 09:42

  az új direktíva szerint ezek a büdös cöfögös banyák most majd mehetnek szerte az országba az 56-os emlékműveket szarral bekenegetni, hogy putyin elvtárs nehogy megharaguggyon az élő istenükre

   10
  • Névtelen

   2023.08.29. 21:53

   Kimostad már Jelcin alsónadrágját? Lottó ötös volt USA-nak

   “Borisz Jelcin egyszer annyira berúgott egy elnöki csúcstalálkozó előtt, hogy alsógatyában találtak rá Washington utcáin, mert pizzát akart enni..” /TELEX/

   • Névtelen

    2023.08.30. 05:49

    A csúti führerednek viszont be sem kell rúgnia hozzá, hogy hülyébb legyen, mintha csontrészeg volna

    • Névtelen

     2023.08.30. 07:16

     Mondod, te.

     Adalék az ötödik 2/3-adhoz

 12. Névtelen

  2023.08.30. 07:06

  https://uploads.disquscdn.com/images/37efb2d43df35bca5f7ff6fb10c114b445e0931ade43bac62675fe79357f0d8e.jpg

 13. Névtelen

  2023.08.30. 08:07

  Minden pillanata és fejezete csodálatos elégtétel ennek a történetnek. Remélem végignézhetem, ahogy zokogva könyörög a környék lakossága minden létező fórumon, és aztán megmérgezi a saját istenük a földjüket, a vizeiket, az egész életük valamennyi részét! Remélem a teljes reménytelenség, kiszolgáltatottság, rettegés és kétségbeesés lesz a sorsa mindegyiknek, aki eddig a Fideszre szavazott ezerszer, hatalmas pofával, kajánul röhögve, leszarva mindent és mindenkit.

  Most ti jöttök, basszátok meg.
  Most megkapjátok, amit érdemeltek!

 14. Névtelen

  2023.08.31. 06:15

  MINDEKÖZBEN AGYARORSZÁG VEZÉRLŐ FEJEDELME MÁR A 3.VILÁGHÁBORÚT VÍZÍONÁLJA . . .

  • Névtelen

   2023.09.01. 21:09

   Így kell szétverni a társadalmat, és a családokat:               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Egy hozzászólás

 1. Névtelen
  2023.09.02. 11:15

  Ezt a “kormányt” (a megháborodott migráns cigány sátánkövető bűnszervezetét) lehetetlen megbuktatni.
  Itt egy országnak ez esetben Magyarországnak kell tönkremenni, megnyomorodni, bevégezni ahhoz hogy ezek a gonosztevő pokolfajzatok, és a szekta félkegyelmű támogatói egyszer majd eltünjenek a Földről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük