Új műsorokat jelentett be az RTL Magyarország

Új műsorokat jelentett be az RTL Magyarország

Ma, szerdán tartotta nagy őszi szezonindító sajtótájékoztatóját az RTL Magyarország, ahol néhány új, Magyarországon eddig még sosem látott formátum érkezését is bejelentették a most kezdődő tévés szezonra. Lesznek nagy visszatérések is.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese a budapesti sajtórendezvényen beszédét azzal kezdte, hogy jó nyara volt az RTL-nek, hiszen három hónapja ismét piacvezető a csatorna, vagyis a nyáron visszaszerezték a vezetést a TV2-től, most azonban igazán izgalmas időszak jön, hiszen néhány nap múlva kezdetét veszi a tévézés legkiemeltebb időszaka, az őszi szezon, és a szezonra több nagy dobással is készült az RTL. Kolosi ezek után sorra be is mutatta a legkiemeltebb műsorokat.

Szombatonként érkezik majd a The Voice Magyarország című zenei tehetségkutató, majd utána lesz látható a Gyertek át című sztárvetélkedő az RTL+ platformon már közzétett 6. évada Sebestyén Balázs műsorvezetésével. A Cápák között című befektetési műsor, ami eddig mindig csak januártól volt képernyőn, akkora siker, hogy már most vasárnap startol az új évada, benne a két új cápalánnyal.

Idén ősszel érkezik a képernyőre a Survivor című, lakatlan szigeten játszódó túlélőreality legújabb évada is az Éjjel Nappal Budapestből megismert Joe műsorvezetésével is. A műsorban generációk csapnak majd össze, és az ígéret szerint a reality a korábbi évadoknál is összetettebb, nehezebb lesz.

Kolosi Péter elmondta, hogy természetesen a Konyhafőnök továbbra is képernyőn lesz, sőt már az őszi szezon kezdete előtt elkezdték adni. Érkezik a Nyerő Páros új évada is, amelyben szerelmes párok mérköznek meg egymással. Újra lesz Nádai Anikó műsorvezetésével Házasodna a gazda, melyben 8 magányos gazda keresi leendő párját. A mi kis falunk rajongóinak is kedvez a csatorna, érkezik ugyanis a falusi sorozat legújabb évada.

Igazi különlegességként érkezik majd a szezonban a The Traitors című formátum, mely magyarul a Gyilkosság a kastélyban címmel lesz látható. Ez egy kastélyban játszódó reality kalandjáték lesz, egy szerepjáték, ahol celebek mérkőznek meg egymással és keresik meg azt, hogy ki közözttük a két csaló, az áruló. A forgatások hamarosan kezdődnek, amiből az is következik, hogy ez a műsor még nem az ősz kezdetén, hanem csak később lesz látható.

Az őszi szezonban érkezik majd a korábban már beharangozott Lego Masters, melyben különleges LEGO-felépítményeket készítenek majd el a játékosok. A forgatások hamarosan kezdődnek majd.

Város királynői – the real housewises of Budapest címmel is érkezik majd egy másik reality. Ez gyakorlatilag a korábban a Viasaton már látott formátum, a Feleségek luxuskivitelben című műsor újabb évada, melyben gazdag feleségek életét lehet majd nyomonkövetni.

Kiderült Kolosi Péter szavaiból az is, hogy a korábban beharangozott RTL+ platform mellett az RTL lineáris adásában is látható lesz a szexi lányokat és fiúkat felvonultató, szerelemkereső Éden hotel című reality, amit Mexikóban vettek fel. Kolosi azt mondta, régi vágya volt, hogy megszerezzék a sikeres formátumot.

Még az ősszel felkerül Herendi Gábortól a Valami Amerika sorozat beígért újdonsága az RTL+ streamingplatforma. Érkezik a Sztárbox című műsor, amelyet Csobot AdélHéder Barna és Kovács Kokó István vezet. A műsorban celeb nők és férfiak is kesztyűt húznak majd.

Kolosi Péter végül bejelentette azt is, hogy az RTL-en is látható lesz hamarosan a Kanapéhuszárok című reality, amiben tévénézők lesznek láthatók tévénézés közben, és elemzik azt, amit a képernyőn látnak.

Kolosi hozzátette, hogy a reality résztvevői a konkurencia csatornák műsorait is ki fogják majd elemezni. A műsor érkezéséről később közölnek majd részleteket, egyelőre csak annyi derült ki, hogy egy külföldi formátum magyar adaptációjáról van szó.