Erósz követője előtt faszkalapot emelni. Az Origo gyönyörű főszerkesztőjének tökéletes alakja

Kifolyik a szemed, megőrülsz és megfulladsz, ha meglátod az Origo gyönyörű főszerkesztőjének tökéletes alakját – képek

SZEX

augusztus 31., 19:55

Rogán Antalék rendszeresen olyat villantanak, hogy azért már megérte nemzeti kézbe venni az Origót: végre eljutnak mindenkihez azok a családbarát, keresztény-konzervatív, normalitáspárti hírek is, amiket az újság a polgári fordulata előtt elhallgatott.

Mindez nem jöhetett volna létre a lap főszerkesztője nélkül, aki szó szerint gatyába rázta az újságot. Gábor László erotikaguru reménytelennek tűnő helyzetből állította fel az egyre lohasztóbb portált, aminek az olvasói lassacskán elszivárogtak: fürge ujjaival kiadta az írásos parancsot, hogy tocsogjon lucsokban a nemzet szexlapja.

photo_camera Illusztráció: Botos Tamás

Gábor László – aki mellesleg az Origo kedvenc műsorvezetőjének, Andor Évának a partnere – az új feladattal nemcsak a munkavállalóit izzasztotta meg, hanem (a lap múltját meggyalázva) a jobboldali olvasók fantáziáját is felizgatta. Az eredmény letaglózó, lélegzetelállító és – mondjuk ki – egyszerűen szexis. Nincs Instagramra feltöltött modellfotó, ami kimaradna, nincs bikinis kép, ami ne kerülne címlapra, nincs idős híresség, akiről ne tudnának elővenni egy 40 évvel ezelőtti aktot.

A tisztelet hangján, a kangörcs nyelvén szólva igyekeztünk a magyar média nagy újítója, a női nem nagy tisztelője, konkrét nők tárgyiasítója, a férfiak fáradhatatlan támogatója, Erósz követője előtt faszkalapot emelni. Nadrágot bokáig, elő a kézkrémet, törlőkendőt bekészíteni! Éljenek a gyönyörű főszerkesztő vadítóan dögös bájai!

A felhasznált fotó forrása: Sióréti Gábor/Magyar Narancs
photo_camera A felhasznált fotó forrása: Sióréti Gábor/Magyar Narancs