Csöbör nem kell többet Miskolcra jönnöd! A hónap
Furcsa módon az amerikai hatóság csak a nevadai sivatagban adott engedélyt a Tesla Akksigyár létesítésére, ahol semmi élet! Még a lesajnált utolsó éveit rúgó Joe Biden-nek meg a lesajnált amerikaiaknak is volt annyi eszük, hogy ne vízbázis meg termőföld mellé telepítsenek ilyet!
Csöbör és a stábja helyében rettegve és sírva imádkoznék azért, hogy F. Nagy Zsuzsáék megint kimossák a hatóságok szemeit.
Mi lesz azzal a több ezer borsodi köztük alsó- ás felsőzsolcai paraszt emberrel, gazdával és őstermelővel akinek nem veszi majd át az áruját a multi, mert egy rutin ellenőrzésen nehézfémet találnak a husiba, a zöldségbe a gyümölcsbe, a tejbe és a többi!
20.000 régióbeli gazda veszíti el a megélhetését, ráadásul ha nem teljesít a multi felé a szerződés alapján ŐKET NEM ÉRDEKLI hogy került a nehézfém az áruba!! Megy a kötbér, amit a gazda vagy kifizet vagy felkötheti magát! Arról ne is nagyon beszéljünk hogy a híres Hell méreg gyár légvonalban 25 km, majd lesz az aszpartám helyett nehézfém benne és be is zárhatja a boltot, meg fel is kötheti magát a csilliárd dolláros kötbérek miatt a tulaj!!
Emberek! Gondolkodó!
200 munkahely a mérleg egyik oldala, -20.000 munkahely a másik oldala! Micsoda bombabiznisz!
Megéri Borsodnak!?
Mellesleg az agyhalott hatóságok a regionális Posta mellé teszik az üzemet, nem lesz baj cseppet sem ha Pista bácsi a postás majd nehézfémmel szennyezett csomagokat visz a megyei kormányhivatalokba a kórházakba, iskolákba, közintézményekbe vagy csak ÚGY RANDOM akárkinek!
A vármegye ispán ilyenkor agyhalott? beteg ? szabadságon van?
Ki a fene adott erre az őrültségre engedélyt! A régió egyik fontos vízbázisa pont az akksigyár alatt van!
Ez szándékos rosszindulatú és direkt károkozás, Borsod vármegye lakossága ellen! Fel lehetne jelenteni Szíjjártót és a céget is és mindenkit aki ezt aláírta!
Ez itt nem fog megépülni, tojnak a borsodiak magasról arra, hogy hány csilliárdot költött el az állam meg Lölő erre a felesleges projektre! Ha 200 embernek munkát akarnak adni, 500 millió forintból miért nem támogatnak egy helyi gazdát, csirkefarmot, vagy hűtőházat, gyümölcs és a zöldség ágazatot!
Fekete mágiás szedett vetett szégyen banda! Csöbör nem kell többet Miskolcra jönnöd!