Skip to content

Rohad a MÁV. Egy vonat kisiklott, egy másik a pályát felújító munkagépnek ment neki

Rohad a MÁV. Egy vonat kisiklott, egy másik a pályát felújító munkagépnek ment neki

Két furcsa baleset is történt a vasúton hétfő délután, mindkettőnél elhúzódik a helyreállítás, úgyhogy kedd reggel is áll a forgalom az érintett szakaszon.

A Veszprémből 15:35-kor Győrbe elindult személyvonat mozdonya Veszprém és Eplény között, a 82-es főút közelében kisiklott. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vonat még alacsony sebességgel haladt a kisiklás idejében. A mozdonyt nem sokkal később visszaemelték, viszont a pálya helyreállítása elhúzódhat akár kedd kora délutánig is, ezért pótlóbusz jár Veszprém és Zirc között.

Ennél is különösebb baleset történt Békéscsaba és Szabadkígyós között: egy, a vasúti pályát felújító munkagép túl közel volt a sínhez, a Maros InterCity a munkagép oldalát súrolta. Személyi sérülés itt sem történt, viszont a műszaki mentés ideje alatt, várhatóan kedd délelőttig nem járhatnak ott a vonatok. Ezért a nemzetközi vonatok utasait Békéscsaba és Lőkösháza, a személyvonatokét Békéscsaba és Kétegyháza között pótlóbuszokra szállítják át.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. névtelen
    2023.08.30. 18:36

    Nem jó cím!

    Minden közmű, infrastrúktúra rohad az országban!
    Orbán és az övéi gazdagodása mellett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük