Skip to content

Jogerőssé vált a Mindenki Magyarországa Néppárt bejegyzése

Jogerőssé vált a Mindenki Magyarországa Néppárt bejegyzése

r hivatalosan is pártként működnek – jelentette be Márki-Zay Péter az ATV Fórum című műsorában. A párt alakuló gyűlését Budapesten tartják majd meg szeptember 16-án.

Korábban mi is megírtuk, hogy bejegyeztették Márki-Zayék a Mindenki Magyarországa Néppártot. A párt programját öt pontban foglalták össze, ezek közül a lényegesek:

  • Állami finanszírozástól mentes működés, a jelenlegi ÁSZ jelentés, amely milliókat vonna el hat ellenzéki párttól MZP szerint politikai zsarolás, így önkéntes adományokból tervezik fenntartani magukat. Olyan „kultúraváltásra” van szükség, ahol a politikusok elszámoltathatók, a kampányok nem közpénzből valósulnak meg és a családtagokra is kiterjed a vagyonnyilatkozati kötelezettség.
  • Kiállás minden meghurcolt társadalmi csoport mellett, beleértve az egészségügyi dolgozókat, tanárokat és diákokat, valamint a katonai szolgálatban állókat.

A júniusi sajtótájékoztatójukon azt is kijelentették, hogy nem szándékoznak a jövőre esedékes önkormányzati választásokon indulni, csak az Európai Parlamenti megmérettetést vállalják. Ezzel kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz így Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesteri posztjával.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.08.19. 16:43

    Na mégegy pártpete, amit dollárral kell etetni, mégse fog soha kikelni. 😛

  2. Névtelen
    2023.08.20. 20:20

    Még egy megélhetési bűnöző, aki ellen nincsen törvény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük