Ti akkor is csak egy halom kielégíthetetlen, boldogtalan, komplexusos kis nyomoronc lesztek, örökké vesztes kis szaxdarab . A nap
Milyen szinten kell frusztrált, minipöcsű nyomorult baromnak lenni ahhoz, hogy egy csapat kollégista idióta elhiggye azt, hogy nekik 65 méteres jachtra van szükségük, sőt ez nekik jár? Mennyire ordító bizonyíték ez már megoint, hogy ezek soha semmivel nem lesznek boldogok, elégedettek, ezeknek soha semmi nem okoz örömöt, ezek képtelenek nyugalomban eltölteni egy hosszú hétvégét, mert ezek úgy vannak, hogy a 35 méteres hajó sem elég, ha vehetünk 65 métereset?

Bármennyi házatok, kocsitok, magángépetek lehet. Bármennyi kurva ugrálhat bár loftban és karibi privát sziget privát teraszán – ti akkor is csak egy halom kielégíthetetlen, boldogtalan, komplexusos kis nyomoronc lesztek, aki márvány pultról szippantja a csíkot az aranyozott WC mellett, de amennyit ugyanaz a rohadt, boldogtalan, örökké vesztes kis szardarab marad, akik mindig voltatok, és akinek mindig is éreztétek magatokat.