Bayer. A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faxzt

Bayer Zsolt szerzői temperamentuma a Sziget Nagyszínpadát vette célba, miután eljutott hozzá a hír, hogy a Carson Coma frontembere „a homofóbok buzik” feliratú pólóban koncertezett a múlt héten. Bayer rögtön szükségét érezte, hogy értelmezze az üzenetet, és az alábbi logikai bukfencet hajtotta végre a blogján:

a homofóbok buzik = ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz.

Bayer érezhette, hogy talán jobban összezavarja az olvasóit, mint amennyire tiszta vizet akart önteni a pohárba, ezért további példákat hozott. Például azt, hogy „az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni”. Vagy hogy „a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni.” Majd bevitte a végső logikai ütést, hogy a Carson Coma-rajongók is értsék:

A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faszt.”

Feltételezzük, hogy a Carson Coma-rajongók már nagyon várják a pillanatot, amikor Bayer Zsolt – hogy mégiscsak helyre álljon a világ rendje – egy „a homofóbok nem buzik” feliratú pólóban jelenik majd meg, hogy ő is megfejtse a valóságot.