Hadházy Ákos szerint egyértelmű az is, hogy a Fidesznek vannak beépített emberei az ellenzéki pártokban

Ordítani és sírni tudnék, amikor ellenzéki pártok azzal jönnek, hogy majd az ő miniszterelnök-jelöltjük és kommunikációjuk jobb lesz, amivel valahogy megnyerik a választást. Be kellene látni, hogy ez nem fog menni.

Hadházy Ákos szerint egyértelmű az is, hogy a Fidesznek vannak beépített emberei az ellenzéki pártokban. „Az, amit időnként csinálnak és ahogyan viselkednek, azt mutatja, hogy nagyon buták, vagy együttműködnek a kormánnyal” – fogalmazott.

Arra a felvetésre, hogy a milliárdos nagyságrendű visszaélések miért nem rengetik meg a közvéleményt, Hadházy a propagandában látja a választ, és az orosz példára figyelmeztet: „Az oroszoknál most már semmilyen hír nincs. Készüljünk fel arra, ha nem lépünk időben, akkor Magyarország is könnyen eljuthat oda, hogy nem lesz független sajtó. Népszava se lesz, Telex se lesz.”

A független képviselő az uniós forrásmegvonásokkal kapcsolatban azt mondta: „Biztosak lehetünk abban, hogy tovább durvul a rendszer. Ha a Fidesz úgy érzi, hogy baj van, akkor lépni fog, akár a megfélemlítésben is.”https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/KtbxLthpztSzcfzXcbBgKSPdVdRLLRFjZg