Skip to content

Magyar sportoló nyerte meg a crossfit világbajnokságot

Magyar sportoló nyerte meg a crossfit világbajnokságot

Magyar sportoló nyerte meg a crossfit világbajnokságot

Horváth Laura hatodszor vett részt a sportág legfontosabb megmérettetésén, korábban második helyig jutott.

Magyar győzelemmel ért véget a Wisconsin állambeli Madisonban a 2023-as crossfit világbajnokság, a CrossFit Games: Horváth Laura lett a legjobb a nők között, így övé a Fittest Woman on Earth cím – olvasható a bajnokság oldalán.

Horváth Laura 2018 óta vesz részt a versenyen, kétszer is második, egyszer pedig harmadik helyig jutott. A verseny utolsó napját még 48 pontos lemaradással kezdte, azonban a nap első versenyének ötödik gyakorlatával átvette a vezetést, és meg is tudta tartani a bajnokság végéig.

Horváth négy versenyszámban ért el első helyezést; a 12-ből 9 alkalommal végzett a 10 legjobb között, és egyetlen egyszer nem került a legjobb 15 közé – írja a Barbend.

Ez az első alkalom hét év alatt, hogy nem a sportág egyik legeredményesebb versenyzője, a terhessége miatt idén nem induló Tia-Clair Toomey áll a dobogó legfelső fokára.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.08.07. 21:35

    inkább találkozzak össze éjszaka a bükkben egy medvével mint ezzel a vadállattal

  2. Robert
    2024.01.18. 15:16

    Teljesen egyetértek a barátod kijelentésével, mivel egy ilyen kényelmes jövedelemforma jelentősen segít sok pénz megszerzésében, így most az egész világon népszerű. Szintén, amire szüksége van, szeretném megemlíteni ezt a forrást https://mostbet-hungary.net/ ahol biztosan lehetősége van arra, hogy többet megtudjon a kaszinó alkalmazásról, amely lehetővé teszi a játékot. Próbáltam néhányszor, és volt nyereség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük