Ebből a világból nem lehet elmenni – beszélgetés Ónodi Eszterrel, Nagy Ervinnel és Béres Attilával
A tavalyi nyár nagy szenzációja volt a Chicago bemutatója a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán. John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű musicaljét Béres Attila harmadszorra, Miskolc és Kecskemét után Szegeden állította színpadra, ahol a történetet a mai Magyarország egyik panelrengetegébe helyezte át. A rabruhában játszó zenekarral, villogó-szirénázó rendőrautókkal és revü-romantikával tarkított produkció idén nyáron – három előadás erejéig – visszatér Szegedre. 

A tavalyi szabadtéri premier nemcsak az időjárási viszonyoknak volt kiszolgáltatva, hanem a bemutató előtt három nappal az egyik főszerepet játszó Ónodi Eszter is lebetegedett. Szinte az utolsó pillanatig kérdéses volt, színpadra tud-e állni a premieren. Végül sikerrel vette az akadályokat és neki tapsolhatott a bemutató közönsége. 

Az előadásban a dramaturgi feladatokat is magára vállaló Béres Attila idén felturbózott formában rendezi újra a Chicagót a Szegedi Szabadtéri közönségének. S hogy miként emlékeznek a művészek a tavalyi nyár viszontagságaira, milyen vágyakkal, tervekkel és ötletekkel készülnek az idei produkcióra, abból bőséges ízelítőt kaptunk, amikor az előadás két főszereplőjével, Ónodi Eszterrel és Nagy Ervinnel, valamint a produkciót rendező Béres Attilával beszélgettünk.https://fidelio.hu/zenes-szinhaz/ebbol-a-vilagbol-nem-lehet-elmenni-beszelgetes-onodi-eszterrel-nagy-ervinnel-es-beres-attilaval-179229.html