Nincs kórház, iskola, de ő a gyurcsánytól fél, de tapsolva nézi, hogy a kisvárosát kilapátolja a fidesz nullára. A nap
“Egészen sokkoló hogy Magyarország mennyi ingyen pénzt lopott el az EU tagsága óta. Egészen döbbenetes, mennyi és milyen lehetőségeket herdált, lopott, szórakozott el ez a primitív nép, aki 18 év tagság után is kátyús utakon jár, kútról hozza a vizet, vizes falú döngölt földpadlós szemétben vagy panelben él, és egy környékbeli fideszes rabszolgája.

Éhezik, sosem nyaral, sosem pihen, szart eszik, pancsolt páleszt iszik, mégsem magával és a kormánnyal elégedetlen, hanem a cigánytól, brüsszeltől, migránstól retteg. Nincs kórház, iskola, de ő a gyurcsánytól fél, de tapsolva nézi, hogy a kisvárosát kilapátolja a fidesz nullára.

Tényleg nem érdekel. Tényleg Mohács, pusztulás, teljes csőd kell ennek az ostoba népnek. Az nem lehet véletlen, hogy a 3 legnagyobb csoport, aki dolgozik Magyarországon, az a számla nélküli vállalkozó, a minimálbéren bejelentett idióta, és a közmunkás. Az nem lehet véletlen, hogy az egyre nyitottabb világban a magyarok egyre jobban bezárnak és elszigetelődnek. Az nem lehet véletlen, hogy nemrég polgárháborús országok, bolgárok, románok mennek el mellettünk.

Ez az ország addig okoskodott, addig hitte magát rafinált, trükkös gógyisnak, addig nyomta a tücsök-féle hegedülést munka helyett, amíg éhezni nem kezdett. És még MOST sem ébred fel, még most sem érti, hogy hatalmas bajban van, még most is csak üvöltözik, mutogat másokra, fröcsög, habzik a szája, még most sem dolgozik, alázatos, szorgalmas, és csendes.

Majd 8-10 év múlva, amikor 6-7 millió lakosa marad az országnak, amiből 4 millió éhezni fog. Majd akkor kiáll a 70 éves Főnök, és megmondja, hogy az addigra 25 éve nem látható Gyurcsány miatt éheznek a magyarok. “