Skip to content

Most egy orosz bank 28 éves alelnöke esett ki az ablakon

Most egy orosz bank 28 éves alelnöke esett ki az ablakon

 

Krisztyina Bajkova a helyszínen életét vesztette.

Egy orosz pénzintézet, a Loko-Bank 28 éves alelnöke, Krisztyina Bajkova péntek este kizuhant moszkvai lakása ablakán – írja a The Insider orosz portál. Bajkova egy barátjával, a 34 éves Andrejjel tartózkodott a tizenegyedik emeleti lakásában és italoztak, majd Andrej elmondása szerint a nő kilépett a korlátra és lezuhant. Bajkova a helyszínen életét vesztette.

Krisztyina Bajkova esete csak egy az elmúlt másfél évben történt rejtélyes oroszországi halálesetek közül, ami ezeket összeköti, hogy mindnek valamilyen gazdag és/vagy befolyásos ember az áldozata. Az év elején például ugyanígy halt meg a háború finanszírozásában fontos szerepet betöltő Marina Jankina is, aki az orosz védelmi minisztériumnak a Nyugati Katonai Körzet pénzügyeit felügyelő osztályát vezette. Tavaly szeptemberben a Lukoil vezérigazgatója, Ravil Maganov zuhant ki egy moszkvai kórház ablakán.

Korábban a részben Gazprom-tulajdonban lévő Novatek gázkitermelő cég egyik vezetője, Szergej Protoszenyja a hivatalos verzió szerint kivégezte családtagjait, majd öngyilkosságot követett el. Leonyid Sulman a Gazprom Invest logisztikai vezetőjét Szentpétervárhoz közeli házában találták felvágott erekkel, míg Alekszandr Tyulakov állítólag saját garázsában akasztotta fel magát. A Gazpromhoz hivatalosan nem köthető, ám gáz- és olajkereskedelemmel foglalkozó, ukrajnai származású orosz milliárdost, Mihail Watfordot angliai házában találták meg holtan februárban.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2023.06.30. 13:42

    Mer’ a Zorbán! Mek a fityesz! Sőt személyesen a Puttin! 🙂
    Mint annakidején, a Nagy Gazdasági Világválság (a pelenkahuszárok kedvéért: 1929 – 1933) elhozta a felhőkarcolókból kiugrálók idejét, most is megeshet, hogy a külföldön lévő, illetve volt, elkobzott (simán ellopott) komoly vagyonok és érdekeltségek elvesztése miatt legatyásodottak (lebugyisodottak) bizony nem látnak más lehetőséget. De – megengedem – lehet hogy túl jó volt a drog és madárnak képzeli valaki magát.
    Persze ez a dollárbalfaszkalapoknak egy érdekes variációs lehetősegget ad a kárörvendésre és hőbörgésre. 😛

    1
    2
    • Névtelen
      2023.07.01. 22:20

      Hát ha Orbánnak meg a Fidesznek nemis, de Putyinnak (illetve az ő megbízásából az FSZB-nek) jó eséllyel van némi köze ahhoz, hogy mostanában furcsa módon halnak meg vezető beosztású oroszok.
      De ezt persze neked nem kell elhinned, told csak tovább nyugodtan tiszta lelkiismerettel az oroszok szekerét! Ja és persze nyugodtan írj személyeskedő választ, lehetőleg benne minél több genitáliával és ürülékkel!

      • Névtelen
        2023.07.02. 17:38

        Az igazság miért lenne olyan, hogy szekértoló? 🙂
        Persze ezt te, az árnyékszék-kúrmány budigödrében, nyakig az összefosásban, ahol csak a fejedre potyogó szar tartalmaz némi információt, honnan tudnád. 🙂
        És a seggfejedben mi köti össze az öngyilkolászókat a rendszerrel? Voltak azok korábban is, máshol is, lesznek is és a vágnerúr még mindig él… 🙂
        A legbájosabb az, hogy egy bizonyítottan usa dolláron, kilóra megvásárolt rabszolga mekeg szekértolásról. 😛
        Szóval ezek a tények, a szart, segget, faszt meg ne kifogásold, ez a lényegetek, itt is rendszeresen bizonyítjátok, még ha nem is tetszik neked. 😛

  2. Névtelen
    2023.07.01. 14:54

    A cigánysága módszere a Bertalan utcai kíséretnek, ezeket mind végrehajtották…, még fel is akartak akasztani Müllerékkel. Ezek így harcolnak a másik világban, az egész apokalipszisükkel, ahogyan be vannak rendezve. NIncs vesztenivalójuk, mert nincsen Babylonjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük