Skip to content

Tökön rúgta a biztonsági őrt

Tökön rúgta a biztonsági őrt

Két nő rabolt egy újbudai boltból – videó

Két nő ment be az egyik XI. kerületi boltba, ahonnan alkoholt, élelmiszert és kozmetikai eszközöket akartak lopni. A kijáratnál a biztonsági őr meg akarta állítani őket, a nők azonban ellenálltak, az egyikük meg is rúgta az őrt.

A 18 éves nő és a társa május 20-án mentek be a boltba. Fogtak egy bevásárlókosarat, majd a sorok között sétálva élelmiszereket, alkoholt és kozmetikai termékeket tettek a nőnél lévő táskába.EZEK UTÁN A KASSZASORT MEGKERÜLVE AKARTAK KIMENNI AZ ÉPÜLETBŐL, DE A BIZTONSÁGI ŐR ELÉJÜK ÁLLT, HOGY MEGÁLLÍTSA ŐKET.

A két nő nem engedelmeskedett, megpróbáltak elmenni az őr mellett, aki ezért ráfogott a táskára, amiben a lopott termékek voltak. A nő erre a táskát nem engedte el, hanem erősen maga felé húzta. A társa is segített neki, ő is húzta a táskát.A 18 ÉVES NŐ VÉGÜL MEGRÚGTA A BIZTONSÁGI ŐRT, AKI EMIATT ELENGEDTE A TÁSKÁT.A nő és a társa ezek után elmenekült.

Az ügyészség rablás miatt emelt vádat a 18 éves nő ellen, aki beismerő vallomást tett. A bíróság 2 év börtönbüntetésre ítélte, aminek a végrehajtását 5 évre felfüggesztette. A társa szökésben van, ellene elfogatóparancs van érvényben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük