Magyarország  egy madárszar az EU szélvédőjén. A hónap
Erőviszonyokat tekintve ugye úgy néz ez ki, hogy háború nélkül is kb negyedóra telefonálgatás és 5-6 email lenne az EU részéről Magyarországot gazdasági csődbe vinni. Háborúban, NATO-val kiegészülve úgy néz ez ki, hogy a repülőgép anyahajókkal, drónokkal, űrtechnikával felálló több milliós 22. századi seregnek ugat egy csapat neveletlen, mezítlábas tahó csúzlikkal és kövekkel a kezükben.

Az EU-t hajlamosak vagyunk erőtlen, túl bürokratizált idiótáknak gondolni, miközben a valóságban a világ egyik legerősebb politikai és gazdasági szövetsége, aki levezényelt nem akárhogy egy covid válságot (eü és gazdasági szempontból is), és tavaly rekordidő alatt felállt egy egyébként elég félelmetes atomhatalommal szemben háborús helyzetben mind katonailag (NATO-val közösen), mind gazdaságilag (a szankciók is, és ahogy leváltak az orosz gázról, példaértékű, tankönyvekbe való összehangolt, profi döntés-sorozat volt), és nem utolsósorban politikailag, ahogy kiállt az egész kontinens (mínusz fidesz) az ukránok mellett – mind menekültek tekintetében (gyorsított admininsztrációtól milliónyi menekült valódi befogadásáig ugatás helyett), és szinte észre sem vesszük, hogy az EU eddig sok-sok milliárd euróval támogatta Ukrajnát akár pénz, akár segély, akár fegyverek tekintetében. Hajlamosan vagyunk elfelejteni, hogy valójában több ezer milliárd forint értékű segítségről van szó.

Magyarország nemhogy nem ellenfél, hanem egy madárszar az EU szélvédőjén. Amelyik hangoskodik, emberkedik, és minden diplomáciai eszközét arra használja jelenleg, hogy aktívan kirúgassa magát a közösségből, persze úgy, hogy ezt közben belpolitikai célokra használja fel. Hogy ez micsoda aljas, magyarországot valójában elpusztító szándék, ma még nem is értjük. Majd ha kint leszünk az Unióból, majd ha nem több millió ukrán, hanem 2-3 millió magyar indul útnak Ny-Európa, akkor, és az azt követő 5-10 évben fogja ez az ország megérteni, mire vetemedett az Orbán-imádata miatt.

A hatalmas, Nagy-Magyarország térképről, és 15 millió magyarról álmodozó primitív suttyók unokái egy 4-5 milliós, teljesen szétesett országban fognak élni, amelyiknek kis szerencsével Debrecen lesz a fővárosa, mert Budapest már egy másik ország lesz – még mindig az EU tagjaként. A ma még csak vidéki, akkor külföldi magyarok pedig az orosz birodalom részeként fognak rettegni attól, hogy vajon őket mikor csatolja az akkori Putyin az “anyaországhoz”, vajon küld-e még gázt, küld-e pénzt, gabonát, vajon engedi-e Magyarországot létezni még néhány évtizedig, vagy úgy hozza a politikai helyzet, hogy egyszerűbb megszüntetni ezt a bohócországot a büdös francba, és beteljesíteni az ezeréves valódi sorsát, mely szerint az irigy, kapzsi, gyűlölködő, de csak csúzlival rendelkező pökhendi, ostoba, gonosz, aljas és szegény kis szarházi népeknek nincs sok jövője és nem azért, mert gonosz nagyhatalmak játékai lesznek, hanem mert úgy élnek, hogy a végén ők fognak könyörögni, hogy némi ételért és melegért cserébe hadd csatlakozzanak a Kelet Mordorjához önként, dalolva, szuverén és büszke nemzetállamként.

Soha be nem gyógyítható, soha jóvá nem tehető bűncselekmény sorozat az Orbán kabinet részéről nyíltan kifelé menni az EU-ból némi korrupciós pénzért, és a diktatúra fenntartásáért cserébe. Ha valóban megtörténik, onnan már nem lesz visszaút soha többet.