Skip to content

Miskolci BMW. 2022-ben a Legnagyobb BMW Értékesítési Fejlődés díjjal ismerték el

Miskolci BMW. 2022-ben a Legnagyobb BMW Értékesítési Fejlődés díjjal ismerték el

 

Csaknem tíz év után, a Miskolc Motors révén tért vissza 2018-ban hivatalos márkakereskedéssel az északkelet-magyarországi régióba a bajor BMW, amelyhez a vállalat brit prémiummárkája, a Mini is csatlakozott. Ugyan a magyar piacon fiatalnak számít a márkakereskedés, mégis felveszi a versenyt a régióban jelentősebb tapasztalattal büszkélkedő kereskedésekkel. A Miskolc Motors elhivatottsága gyümölcsözőnek bizonyult: a márkakereskedés teljesítményét 2022-ben a Legnagyobb BMW Értékesítési Fejlődés díjjal ismerték el.

Fotó: Miskolc Motors

„Az elmúlt néhány évben olyan ügyfélkört sikerült kiépítenünk, ami azt eredményezte, hogy 2022-ben mind a megrendelt, mind az átadott autók számának tekintetében a mi márkakereskedésünk fejlődött a legnagyobb mértékben az országban” – fogalmaz Molnár Róbert márkakereskedés-vezető. Mint mondja, a siker egyik kulcsa, hogy a visszatérő ügyfeleik száma folyamatosan gyarapszik, hiszen a visszajelzések alapján a Miskolc Motors által elvégzett munkával maximálisan meg vannak elégedve. Másrészt az akvizíciók eredményeként olyan cégeket, vállalkozásokat is meg tudtak találni, amelyek ugyan nem a régióban működnek, a gépkocsijukat mégis márkakereskedésükben szerzik be. Ugyanakkor az értékesítések magas számához az is hozzájárul, hogy a Miskolc Motorsnak mindig vannak szabad készletei, bárki bármikor, az utcáról besétálva is mondhatja azt, hogy ő azonnal elvinne egy autót a szalonból. Tud miből választani. No, és persze mindazok az extra szolgáltatások is igen vonzóvá teszik a Miskolc Motorst, amit nyújtani tudnak az ügyfeleiknek.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.05.29. 19:12

    Ha itt fogy a legtöbb a fostalicskából, az csak annak indikátora, hogy itt van a legtöbb tahó paraszt. Majd benne ég a sok hülye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük