A Metallica frontembere beugrott két sérült ukrán katonához a kórházba

Meglepődhetett az a két ukrán katona, akiket az amerikai Vailben található kórházban kezeltek, James Hetfield tűnt fel ugyanis a kórházi ágyuk mellett. A Metallica frontembere egy egészen spontán ötlet eredményeként ugrott be a kórházba szebbé téve ezzel a két sérült katona napját. A meglepetéslátogatásról a helyi sajtó számolt be.

Az ukránok a Limbs for Liberty nevű jótékonysági szervezet jóvoltából gyógyulhattak a kórházban, épp hozzájuk igyekezett a szervezet társalapítója, Kelli Rohrig, amikor a parkolóban ráköszönt egy férfi. Hetfield volt az, a nő pedig hirtelen ötlettől vezérelve megkérdezte a frontember, nem látogatná-e meg a két katonát. Az igenlő választ követően az énekes állta is a szavát, rövid ideig beszélgetett a sérültekkel, majd jobbulást kívánt nekik, és még egy közös fotóra is összeállt velük.

Először el sem hittem, hogy ő az. Rövid, de nagyon szívélyes látogatás volt. Jó lenne a tábortűz mellett, itallal a kézben találkozni vele a kórház helyett

– nyilatkozta az egyik katona. A látogatás nem csak számukra volt szívmelengető: Rohrig elmondása szerint egy cetlit talált autója ablaktörlője alatt, amit Hetfield írt, és annyi állt rajta: „szebbé tetted a napom.”